Survivor 4: Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά - Εκτάκτως στο νοσοκομείο

«Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω και πιο δυνατή. Δυστυχώς διαγνώσθηκα με....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά - Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Πολύ άσχημες είναι οι εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά, η οποία χρειάστηκε εκτάκτως να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 δεν παρευρέθηκε στον χθεσινό ημιτελικό του παιχνιδιού καθώς όπως αποκάλυψε είναι θετική στον κορωνοϊό.

Ωστόσο, η κατάσταση της χειροτέρεψε και χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο, καθώς διαγνώσθηκε με κορωνοϊό βαριάς μορφής.

Η Χριστίνα μοιράστηκε τα δυσάρεστα με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας τρία instastories, στα οποία μας δείχνει το χέρι της με την πεταλούδα ενώ παράλληλα εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά

«Σας αγαπώ όλους. Σας το έχω πει;; Είμαι δυνατή, δεν μασάω και θα βγω και πιο δυνατή. Επειδή μου στέλνετε άπειρα μηνύματα. Διαγνώστηκα με covid βαριάς μορφής και με γύρισε σε πνευμονία. Όλα καλααα. Θετική σκέψη και πίστη και ο θεός είναι μαζί μας. Παιδιά και όσοι δεν έχετε εμβολιαστεί. Κάνετε το όσο πιο γρήγορα.

Σας το λέω εγώ που το αμελούσα και έλεγα φοβάμαι ας μη το κάνω ας το αφήσω λίγο ακόμα. Εξάλλου μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σίγουρα από ότι να νοσήσετε θα είναι καλύτερο».

Survivor 4 άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά φωτογραφία από το νοσοκομείο

Survivor 4 άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά φωτογραφία

Survivor 4 άσχημες εξελίξεις με την υγεία της Χριστίνας Κεφαλά

Πρωινό κατά ΣΚΑΙ για τα μέτρα που πήραν μετά την εμφάνιση των κρουσμάτων κορωνοϊού

Πρώτο θέμα σχολιασμού σε όλες τις πρωινές εκπομπές φυσικά ήταν ο χθεσινός ημιτελικός του Survivor. Στην εκπομπή Πρωινό αναφέρθηκαν σε πολύ συγκεκριμένα περιστατικά παρουσιάζοντας τον προβληματισμός τους για το αν τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που έπρεπε από την παραγωγή και τον ΣΚΑΙ όταν εντοπίστηκαν εκείνη την στιγμή στο στάδιο θετικά κρούσματα, όπως η Νικολέτα Μαυρίδη που το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram.

Να σημειωθεί πως η Νικολέτα πριν διαγνωσθεί θετική στον κορωνοϊό ήταν για αρκετή ώρα στον χώρο και φιλιόταν και αγκαλιαζόταν με πολύ κόσμο, κυρίως παίκτες, οι οποίοι μετά δεν απομακρύνθηκαν αλλά συμμετείχαν κανονικά στην διαδικασία.