Survivor 4: Λίγο λιγότερα χρήματα από το έπαθλο συγκέντρωσε ο Μπόγδανος από την παραμονή του στο παιχνίδι

Υπενθυμίζουμε πως το έπαθλο ανέρχεται στα 100.000 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Λίγο λιγότερα χρήματα από το έπαθλο συγκέντρωσε ο Μπόγδανος από την παραμονή του στο παιχνίδι

Μπορεί να μην κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ παρά το γεγονός πως έφτασε τόσο κοντά αλλά χαμένο δεν τον λες! Ο Ηλίας Μπόγδανος κατάφερε να βρίσκεται στους δυο φιναλίστ του φετινού Survivor και μπορεί να δήλωσε πως τα χρήματα είναι απλά υλικά που θα εξαφανιστούν αλλά... μακάρι να είχαμε κι εμείς αυτά τα υλικά αγαθά Ηλία μου!

Ποια η αμοιβή του Ηλία στο Survivor

Όπως είχε διαρρεύσει ο Ηλίας Μπόγδανος για να μπει στο ριάλιτι είχε έρθει σε μια πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Σύμφωνα λοιπόν με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο τραγουδιστής των INCO για κάθε εβδομάδα που παρέμενε στο παιχνίδι, λάμβανε το ποσό των 4.000 ευρώ.

Συνεπώς ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος μπήκε στο Survivor 4 στις αρχές Φεβρουαρίου και παρέμεινε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, αρχές Ιουλίου, έβαλε στον τραπεζικό του λογαριασμό ένα ποσό άνω των 84.000 ευρώ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ηλία μετά τον τελικό

«Μιλάμε για το έπαθλο, δηλαδή, τα χρήματα; Όχι, το έπαθλο είναι αυτή η αγάπη. Αυτή η αγάπη που έχουμε εισπράξει, πραγματικά δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γεμάτος, πόσο χαρούμενος είμαι, δεν μετανιώνω δευτερόλεπτο γι’ αυτή την εμπειρία. Το πραγματικό έπαθλο είναι η αγάπη, γιατί αυτή είναι που μένει. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου», αναφέρει ο Ηλίας Μπόγδανος, μερικά λεπτά μετά το τέλος του Survivor.