Survivor 4 - Κατσούλης: "Σκέφτηκα να αποχωρήσω όταν..."

Καταπέλτης για τον Τζέιμς Καφετζή - "Δεν ξεχνιούνται όλα με ένα συγγνώμη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κατσούλης:

Ο Σάκης Κατσούλης, ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, λίγες ώρες μετά τον χθεσινό τελικό βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε στο παιχνίδι και έφτασε μέχρι την οικειοθελή αποχώρηση αλλά και σε όσα έγιναν με Νίκο και Τζέιμς.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

«Την ημέρα του ξεσπάσματος σκέφτηκα να αποχωρήσω. Κατάλαβα ότι κάτι έχει αρχίσει να γίνεται με εμένα. Όταν ο μεγάλος Ντάφυ είπε σε ένα συμβούλιο ότι τα παιδιά με ζηλεύουν, εγώ πήγα στα παιδιά και τους είπα ότι δεν ξέρω τι λέει. Μετά άκουσα κάποια πράγματα που με έβγαλαν εκτός εαυτού και κατάλαβα ότι το Survivor δεν είναι για έμενα.

Ο Νίκος είναι ένα παιδί που συμπαθώ πάρα πολύ και ότι και να λέει το λέει χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει πει. O Τζέιμς μου ζήτησε συγγνώμη για κάποια πράγματα που έχει πει και έγινε δεκτή η συγγνώμη του. Δεν σβήνονται όμως όλα με μια συγγνώμη και το παιχνίδι συνεχίζεται χωριστά. Δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι με όλους. Μπήκα για να ζήσω την εμπειρία, όχι για να κάνω φίλους. », είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.

Που θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ από το έπαθλο του Survivor

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι, ευχαριστούμε τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν στη ζούγκλα και ξαφνικά βγήκαμε στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα τη λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο, ο Σάκης Κατσούλης είπε: «Τα χρήματα, επειδή υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις δικές μου που έχω και χρειάζονται βοήθεια λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να τις στηρίξω. Το ένα κομμάτι είναι αυτό και το άλλο είναι ότι μαζί με τους υπόλοιπους survivors που είμαι σίγουρος ότι θα συμμετέχουν σε αυτό, θέλουμε να κάνουμε πράγματα γιατί βλέπουμε ότι υπάρχει αγάπη από τον κόσμο και μια δημοσιότητα που δεν ξέρουμε».

«Να βοηθήσουμε ανθρώπους εκεί έξω που χρειάζονται βοήθεια, να έχει μια καλύτερη επόμενη μέρα», πρόσθεσε επίσης ο Σάκης Κατσούλης.