Σάκης Κατσούλης: "Φυσικά και δηλώνω single! Είμαστε δυο άνθρωποι..."

Την γυρνάει την μπιφτέκα λίγο μετά το τέλος του Survivor;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης:

Όπως καταλαβαίνετε η ζωή του νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη είναι... δύσκολη από εδώ και πέρα. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο πρώην παίκτης του ριάλιτι βλέπει μπροστά του κάμερες και δίνει συνεντεύξεις.

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Σάκης Κατσούλης και πάνω κάτω μας είπε πράγματα που ήδη ξέραμε.

Οι νέες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη

«Δεν έχω συνέρθει ακόμα, εννοείται. Λείπαμε πάρα πολύ καιρό στη ζούγκλα. Νιώθω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος και χρειάζομαι το χρόνο μου για να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Να σου πω την αλήθεια ήταν μεγάλο ντέρμπι. Και εγώ και ο Ηλίας ήμασταν αγωνιστικά σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν είχα κάποιο feeling, περίμενα να ακούσω το αποτέλεσμα και όπως έχω δείξει ούτε χαίρομαι πάρα πολύ, ούτε λυπάμαι πολύ, είμαι λίγο φλατ, αλλά χάρηκα πάρα πολύ.

Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τηλεοπτική εκπομπή. Θέλω να δω τι γίνεται στα μαγαζιά γιατί λείπω πολύ καιρό. Θέλω να δω αν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο που το αγαπώ πάρα πολύ. Δεν θέλω να σταματήσω. Αν όλα αυτά συμβούν οι διακοπές είναι άπιαστο όνειρο.

Φυσικά και δηλώνω single. Η Μαριαλένα δηλώνει ότι και εγώ, γιατί ότι βλέπατε ήταν αυτό ακριβώς που ζούσαμε. Ήρθαμε πολύ κοντά, γιατί οι συνθήκες μας έφεραν κοντά. Την αγαπάω, με αγαπάει και το δείξαμε. Δεν ήταν ψεύτικο. Προσπάθεια επανασύνδεσης θα είχα κάνει. Είμαστε δυο άνθρωποι ώριμοι, θα δούμε. Σίγουρα δεν θα χαθούμε όμως», είπε ο Σάκης μια μέρα αφότου ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα εκπομπής για την πρώην του...

Με τους δικούς μου μίλησα χθες. Με τους γονείς της Μαριαλένας δεν έχω καταφέρει να μιλήσω. Εννοείται πως θα μιλήσω, όλα καλά. Έμαθα κάποια πράγματα στην εκπομπή. Δεν έχω δει τίποτα. Το κινητό μου το άνοιξα το πρωί. Θα δούμε», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.

Κοινή έξοδος για Μαριαλένα και Σάκη μια μέρα μετά τον τελικό

Αχώριστοι φαίνεται πως είναι μετά το Survivor η Μαριαλένα και ο Σάκης! Η πρώην παίκτρια δημοσίευσε ένα βίντεο τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στο οποίο δείχνοντας το τρόπαιο είπε: «Που είμαστε και με τι;»