Σάκης Κατσούλης: "Όλοι έχουμε απατήσει. Κι εγώ έχω απατήσει!"

Οι νέες δηλώσεις για την σχέση του με την Μαριαλένα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Κατσούλης:

Στο "10 και να καίνε" στη στήλη της εκπομπής Love it απάντησε ο νικητής του φετινού Survivor 4, Σάκης Κατσούλης και τα ερωτήματα ήταν πραγματικά πολύ καυτά.

Μεταξύ άλλων ο Σάκης ανέφερε δεν υπήρξε καμία ερωτική επιθυμία για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης. Παράλληλα έδωσε τη δική του απάντηση για την αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου και το “ξερνάω”, που είπε σχετικά με εκείνον και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δε γνωρίζω αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι. Δεν υπήρξε ερωτική επιθυμία για τη Μαριαλένα. Ήρθαμε πάρα πολύ κοντά, αλλά νομίζω το παιχνίδι δε σου έδινε το περιθώριο. No κου-κου όπως είχε πει και ο Καλίδης, γιατί η πείνα ήταν τεράστια» είπε σχετικά με τη Μαριαλένα ο Σάκης Κατσούλης.

Σχετικά με το “ξερνάω” του Ηλία Μπόγδανου ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Τον Ηλία τον λατρεύω, δε θέλω να χάσω την παρέα του. Αν είπε ξερνάω, θα είχε τους λόγους του. Τώρα που το έμαθα θα τον ρωτήσω κιόλας».

Οι απαντήσεις του Σάκη Κατσούλη σε 10 ερωτήματα

Μεγάλο ποσό από το έπαθλο του Survivor θα δοθεί στην Μαριαλένα

«Η Μαριαλένα ποτέ δεν μου έχει ζητήσει κάτι τέτοιο. Έχω πει ότι θα τη βοηθήσω να κάνει το δικό της στούντιο. Αυτό γιατί εννοείται πως αναγνωρίζω ότι έκανε για μένα στο παιχνίδι, την αγαπάω, τη λατρεύω, το έχω πει άπειρες φορές και νομίζω ότι της το έδειξα και μέσα στο παιχνίδι κι επειδή αξίζει πάρα πολύ σε αυτό που κάνει, είναι πάρα πολύ στον τομέα της, στη γυμναστική και θέλω να τη βοηθήσω να φτιάξει το δικό της στούντιο για Personal», αποκάλυψε.

Όσο για το αν είναι ζευγάρι;

«Αυτή τη στιγμή όχι, δεν είμαστε μαζί και θέλω κάθε μέρα να είμαστε καλά». Γνώριζε ο Σάκης για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη και πώς αντέδρασε όταν έμαθε όλα όσα ειπώθηκαν για εκείνον από τη μαμά της Μαριαλένας;

Παράλληλα ο νικητής του φετινού Survivor, απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα ο παππούς του.