Ελευθερία Ελευθερίου: Ανέβασε φωτογραφίες με τον Αλέξη Παππά μετά τα σχόλια του Τριαντάφυλλου

Αγκαλιά στα backstage του Survivor 4

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελευθερία Ελευθερίου: Ανέβασε φωτογραφίες με τον Αλέξη Παππά μετά τα σχόλια του Τριαντάφυλλου

Λίγες μέρες μετά τον ημιτελικό του Survivor 4 και την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το πόσο κοντά ήρθαν μεταξύ τους, η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον Αλέξη Παππά.

Πρόκειται για υλικό που τραβήχτηκε στα backstage του Survivor 4, το οποίο φυσικά οι παίκτες πήραν στα χέρια τους μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης. Ο Τριαντάφυλλος επεσήμανε πως η Ελευθερία και ο Παππάς ήταν αυτοί που βρέθηκαν πάρα πολύ κοντά στο νησί, ωστόσο η τραγουδίστρια το διέψευσε.

Στην ανάρτησή της δεν κάνει φυσικά καμία αναφορά στο θέμα, παρά μόνο μοιράζεται μερικά πολύ όμορφα στιγμιότυπα από τα έπαθλα με τον καλό της φίλο.

Οι φωτογραφίες της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Αλέξη Παππά

«Τελεφερικ μπακστειτζ

Περιμέναμε φυσικά να τελειώσει το @survivorgreece για να μας δώσουνε το υλικό!
Photos by @aspa__potamiti

1-2 επάθλου breakfast με τον @alexispapas. Φυσικά και κάθεται δίπλα μου για να του δώσω απ το φαγητό μου pancakes, ομελέτα, ταχίνι, μαρμελάδα, μέλι, ψωμί, σοκολάτα και η χαρά μου δεν περιγράφεται

3. έπαθλο κότερο από τις καλύτερες μας ώρες στο παιχνίδι επιβίωσης

4. μια δύσκολη μέρα στο νησί με το Ασπασάκι μου να ακούει για ώρες τα ψυχολογικά μου σε
Ευχαριστώ (παρόλα αυτά δεν σταματάω να χαμογελάω)
#survivorgreece #survivor2021 #survivorgr

5. Ημέρα αναχώρησης από άγιο Δομίνικο! Μόλις είχα πάρει το κινητό στα χέρια μου @vasilisharovas

survivor #survivorgr #survivor2021 #teleferik #santodomingo #domenicanrepublic» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η απάντηση της Ελευθερίου στον Τριαντάφυλλο

Ένα από τα highlights του ημιτελικού του Survivor ήταν η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για το ποιοι παίκτες... συνουσιάστηκαν στο δάσος του Άγιου Δομίνικου.

Ο τραγουδιστής χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό έδωσε το όνομα της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά! Εκείνη την στιγμή δεν ειπώθηκε τίποτα από την Κύπρια τραγουδίστρια αλλά σήμερα, Τρίτη 6/7, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου.

Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική», ξεκαθάρισε και έβαλε τελεία στο θέμα η Ελευθερία Ελευθερίου.