Κρατηθείτε: Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor 5

Έγινε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρατηθείτε: Ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor 5

Η λίστα του Ατζούν για το Survivor 5 είναι μεγάλη και τα ονόματα έρχονται σιγά σιγά στο Youweekly.gr! Όλα θα σας τα γράψουμε γιατί ο επόμενος κύκλος σίγουρα θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο!

Αφού σας αποκαλύψαμε ποιο είναι το ζευγάρι που διεκδικεί ο Τούρκος παραγωγός για την επόμενη σεζόν, ήρθε η στιγμή να μάθετε πως ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι κι αυτό του Γιάννη Σπαλιάρα!

Ο «Σπαλ» αποτελεί από μόνος του μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στο Survivor είχε γίνει ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα, προσφέροντας άφθονες στιγμές με γέλιο, ειδικά όταν... προσευχόταν στον ήλιο για λίγο φαγητό.

Η δήλωσή του για τις... 4.000 γυναίκες, άλλωστε, είναι μέχρι και σήμερα πολυσυζητημένη, με τον ηθοποιό και μοντέλο να είναι πιθανό σύντομα να προσεγγιστεί από τον Τούρκο, ώστε να συνεργαστούν ξανά. Το Survivor, άλλωστε, είναι και... οικογενειακή του υπόθεση, αφού στον 4ο κύκλο είδαμε τον ανιψιό του.

Έκτακτη απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί για το Survivor

Survivor 5 παίκτες

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το Survivor θα είναι και πάλι η κορωνίδα του σταθμού. Αυτή τη φορά, ο Τούρκος παραγωγός, θα ήθελε να κάνει τον νέο κύκλο, All Star, να επαναφέρει δηλαδή τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τους 4 προηγούμενους.

Αν δεν καταφέρει βέβαια να το κάνει εξ' ολοκλήρου All Star, τότε θα φροντίσει να είναι ένα κομμάτι του έτσι. Άλλωστε χθες σας ενημερώσαμε πως υπάρχουν σκέψεις για την επιστροφή του Ηλία Μπόγδανου.

Η αξιοποίηση των All Star παικτών εννοείται πως ανεβάζει στα ύψη το μπάτζετ του ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα πάντα με την Real, στον ΣΚΑΪ σκέφτονται να κάνουν κινήσεις για περικοπή εξόδων στο πρώτο μισό της σεζόν, ακόμα και διακοπή εκπομπών που δεν θεωρούνται απαραίτητες.