«Όχι» του Σάκη Κατσούλη στον Ατζούν για το Survivor 5

Μόνο ο Ντάνος του κίνησε το ενδιαφέρον

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όχι» του Σάκη Κατσούλη στον Ατζούν για το Survivor 5

Μεγάλες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor, αφού ο 4ος κύκλος μπορεί να έγραψε την ιστορία του, αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιχειρεί ήδη να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα εξίσου επιτυχημένο Survivor 5.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ήδη ανοικτές και η παραγωγή του Ατζούν εργάζεται «πυρετωδώς» για μια διαφορετική εμπειρία του κοινού από το ριάλιτι επιβίωσης. Δεν είναι κρυφό, άλλωστε, ότι θέλει σε έναν κύκλο να φέρει όλους τους σούπερ σταρ, που πέρασαν από το παιχνίδι.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει πλησιάσει πολλούς από τους σπουδαίους παίκτες, που έχουν αγωνιστεί, φτάνοντας μέχρι και στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ντάνος, όμως, έχει θέσει μία προύπόθεση, προκειμένου να ξανακάνει το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, με τον Ατζούν να ευελπιστεί πως αυτή η απαίτηση του κορυφαίου των κορυφαίων μπορεί να ικανοποιηθεί.

Ο Ντάνος, λοιπόν, ζήτησε να βρεθεί στο παιχνίδι και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος φέτος έκανε μεγάλη εντύπωση με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Αυτές, άλλωστε, τον έφεραν και στην κορυφή, με το κοινό να αναρωτιέται για το αν αυτός είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, ή ο Ντάνος... διαβάστε τη συνέχεια για τον Σάκη Κατσούλη και το Survivor 5 στο Athensmagazine.gr