Ξανθιά καλλονή - Η πρώην του Οικονομόπουλου που θέλει ο Ατζούν για το Survivor 5

Τη διεκδικεί και ο ΑΝΤ1 για τη Φάρμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανθιά καλλονή - Η πρώην του Οικονομόπουλου που θέλει ο Ατζούν για το Survivor 5

Ο νέος κύκλος του Survivor 5 βρίσκεται προ των πυλών και ήδη έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν στην επιφάνεια τα ονόματα τα οποία έχει ξεκινήσει να προσεγγίζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ένα από αυτά είναι και μία πανέμορφη ηθοποιός, πρώην του Νίκου Οικονομόπουλου.

Την είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι η οποία εξήγησε πως τη συγκεκριμένη ηθοποιό την έχει προσεγγίσει και η Φάρμα καθώς και το Survivor και θα κριθεί ανάλογα με την πρόταση που θα της κάνει το καθένα ποιο θα επιλέξει.

Η πρώην σύντροφος του Νίκου Οικονομόπουλου που θέλει στο Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο λόγος για τη Βίκυ Κάβουρα, η οποία φαίνεται πως είναι εξαιρετικά περιζήτητη φέτος στα ριάλιτι επιβίωσης. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα προς το παρόν ωστόσο είναι σίγουρο πως πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα συζητηθεί.

Την ίδια στιγμή, πρόταση για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο έχει δεχθεί ακόμα ένας ηθοποιός, ο οποίος είναι 62 ετών (δείτε εδώ ποιος).

Από το Big Brother στο Survivor 5 - Ποιος;

Το Survivor 5 μετράει αντίστροφα για την έναρξή του αφού απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες και το Youweekly.gr αρχίζει σιγά σιγά να σας βάζει στο κλίμα!

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα φέτος δεν θα διεξαχθεί το Survivor All Star, το οποίο πάει πιθανότατα για τον Σεπτέμβριο του 2022 και πάμε για κανονικό πέμπτο κύκλο, όπως είχαμε και πέρσι! Στα μέσα του Δεκεμβρίου αναμένεται οι νέοι παίκτες, οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο και να ξεκινήσουν το όνειρο προς τις 100.000 ευρώ και τη κορυφή!

Πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί είναι οι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή, τόσο από τους Διάσημους, όσο και από τους Μαχητές!

Αναμενόμενο είναι να απασχολήσουν την παραγωγή και παίκτες που έχουν πάρει μέρος σε προηγούμενα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης με μεγάλη τηλεθέαση! Ένα από αυτά ήταν το περσινό Big Brother και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται σε συζητήσεις με το Survivor είναι και ο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr