"Από το Survivor 4 κάθε εβδομάδα έπαιρνα..." - Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αποκάλυψε το ακριβές ποσό

ΠΌΣΟ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor (δείτε την ημερομηνία εδώ) τόσο και περισσότεροι παλιοί παίκτες παραχωρούν συνεντεύξεις μιλώντας γι' αυτό και για την δική τους εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Ταβλαδάκης που το πρωί της Παρασκευής 26/11 παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά το ακριβές ποσό που έγραφε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν!

Για την ακρίβεια ήταν από τους καλοπληρωμένους Μαχητές αφού όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά κάθε εβδομάδα έπαιρνε 1.000 ευρώ! Η αλήθεια είναι πως δεν έμεινε πολλές εβδομάδες μέσα αλλά... δεν μάζεψε και λίγα για όσο ήταν εκεί όπως φαίνεται.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ταβλαδάκη για το Survivor 4

Αποκλειστικό: Το εξωφρενικό ποσό που ζητούν οι Διάσημοι για να μπουν στο Survivor 5

Μεγάλος ντόρος έγινε το τελευταίο διάστημα με τη φημολογούμενη πρόταση στον νικητή της πρώτης σεζόν, Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο «Ντάνος» φέρεται πως δέχτηκε απίστευτη πρόταση για την συμμετοχή του ξανά στο παιχνίδι που άγγιζε τις 300 χιλιάδες ευρώ!

Αν και ο ίδιος ο Αγγελόπουλος αρνήθηκε ότι του έγινε επίσημη πρόταση, το υπέρογκο ποσό που ακούστηκε ως αμοιβή έχει «φουσκώσει» τα μυαλά των διάσημων στους οποίους και έχουν γίνει προτάσεις για συμμετοχή μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, οι διάσημοι έχουν ανεβάσει ψηλά το κασέ τους μετά από την αποκάλυψη των 300 χιλιάδων.

Από τη στιγμή που το μεγάλο αφεντικό του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει σκοπό να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη η λογική τους είναι... γιατί να μην τα δώσει και σε αυτούς; Έτσι, οι προτάσεις στο μισό και λιγότερο από το μισό του ποσού που φέρεται να δέχτηκε ο Ντάνος έχουν πέσει στο κενό.