Πρώην του Χρήστου Μάστορα μπαίνει στο Survivor 5 - Δείτε το πρόσωπό της

Καλά θα πάει αυτό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Πρώην του Χρήστου Μάστορα μπαίνει στο Survivor 5 - Δείτε το πρόσωπό της

Σε λίγες εβδομάδες το Survivor θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες του ΣΚΑΙ για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας) κι όπως καταλαβαίνετε η παραγωγή του Ατζούν τρέχει για να συμπληρώσει τις θέσεις μαχητών και διάσημων.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά αλλά μέχρι στιγμής μόνο ένα είναι επιβεβαιωμένο για την ομάδα των Διάσημων (δείτε εδώ ποιο!).

Το Youweekly.gr βέβαια, ξέρει ακόμα ένα που είπε το μεγάλο ναι και θα το μοιραστεί αποκλειστικά και μόνο με τους αναγνώστες του!

Η Χριστίνα Παπαδέλη στο Survivor 5

Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό (δείτε εδώ γιατί μάλωσαν) που είχε με τον Χρήστο Μάστορα η Χριστίνα Παπαδέλη είπε να κάνει μια αλλαγή στην ζωή της και να ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο! Να ζήσει την περιπέτεια, να ξεφύγει από όσα δεν μπορεί να διαχειριστεί κλπ κλπ κλπ...

Το My Style Rocks μάλλον δεν της έφτασε... Για κάποιους τελικά είναι μέχρι να κάνουν την αρχή και να βγουν στην τηλεόραση... μετά δεν τους σταματάει τίποτα.

Χριστίνα Παπαδέλη - Χρήστος Μάστορας Survivor 5

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως δεν θα μπει στην ομάδα των Διάσημων. Τι δεν το περιμένατε; Μαχητές και πάλι Μαχητές... Σαν την Κρεμλίδου πέρυσι...

Ο Μάστορας αν μας ρωτάτε θα την θαυμάζει από την τηλεόραση του σπιτιού του... με τη νέα του σύντροφο...

Με ξανθό μοντέλο του GNTM μετά τον χωρισμό του με τη Χριστίνα Παπαδέλη ο Χρήστος Μάστορας

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12/11), η εκπομπή Love it παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, ο Χρήστος Μάστορας όχι απλά έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη αλλά έχει ήδη ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το πρόσωπο αυτό είναι μία πρώην παίκτρια του GNTM, της οποία το όνομα βέβαια δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα.