Survivor 5 - spoiler: Αποκλειστικές πληροφορίες για τα ονόματα των Μαχητών

Τα δυο πρόσωπα που θα συζητηθούν πάρα πολύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler: Αποκλειστικές πληροφορίες για τα ονόματα των Μαχητών

Τις τελευταίες συζητήσεις και οριστικές κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τους παίκτες που πρόκειται να πετάξουν για Άγιο Δομίνικο και να πέσουν στους στίβους μάχης του Survivor 5. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει μέσα στα Χριστούγεννα και πρόκειται για ακόμη μια χρονιά να μας κρατάει συντροφιά τα βράδια.

Ήδη γνωρίζουμε μερικά από τα ονόματα των Διάσημων που μπαίνουν στο παιχνίδι και μέχρι και η Κατερίνα Καραβάτου έπαθε σοκ. Ωστόσο, σίγουρα θα μας απασχολήσουν πολύ και οι Μαχητές.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Τούρκο παραγωγό να επιλέγει τους παίκτες που του κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον, με σκοπό να ετοιμάσουν τα απολύτως απαραίτητα και να πετάξουν για την Δομινικανή αυτοκρατορία.

Τα δυο πρόσωπα λοιπόν που σίγουρα θα συζητηθούν πολύ, είναι ο ένας άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να φωνάζει από την χαρά του, αλλά και η κοπέλα που έκανε πως λιποθύμησε.

Αυτοί είναι οι Μαχητές του Survivor 5

Εμείς ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, έχουμε 8 από τα ονόματα των παικτών που θα μπουν στην ομάδα των Μαχητών.

Αυτά είναι: Χρήστος Γκικουριάς, Σπύρος Μαρτίκας, Μαριάννα – Χριστίνα Λουμπρανού Τσαγκλή, Γιάννης Χατζής, Σοφία Αναστασία Αβραμάκη, Γιάννης Αεράκης, Ευστρατία Χατζηιωάννου, Αναστασία Χριστοδούλου

Του έκαναν πρόταση για το Survivor 5 και τους "άδειασε" κανονικά

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/12) ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει από την Φάρμα και πως σύντομα θα βρίσκεται στο πλευρό του, δηλαδή στη πίστα. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε και στην πρόταση που δέχτηκε για το Survivor 5.

«Η Ηλιάδη θα γυρίσει οσονούπω, μόλις την αφήσουν να φύγει».

Για το Survivor 5 είπε: «Μου έγινε πρόταση αλλά δεν το προχώρησα. Το σκέφτηκα και αποφάσισα πως δεν πρέπει να πάω. Δεν είναι του χαρακτήρα μου να πάω σε ένα ριάλιτι να ξεκατινιάζομαι. Οι παραγωγές ψάχνουν κάποιον που να έχει ενδιαφέρον και να βγαίνει και λίγο σούργελο. Τέτοιου είδους δεν μου πάνε.

Επίσης κατόπιν ωρίμου σκέψεως είδα ότι ο καλλιτέχνης πρέπει να είναι θελκτικός, να μοσχοβολάει, να είναι δηλαδή οι θαμώνες να τον βρίσκουν όμορφο, να μην τον βλέπουν ούτε να ξεκατινιάζεται, ούτε να αδυνατίζει και να είναι σαν σκιάχτρο ούτε άπλυτος. Είναι πολλά τα λεφτά αλλά έχω ξαναδεί και 100.000 και 200.000 μαζεμένα και δεν τα έχω και ανάγκη αυτή τη στιγμή» κατέληξε ο τραγουδιστής.