Survivor 5: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τα συμβόλαια των παικτών - Αντιδράσεις με τη ρήτρα του Ατζούν

Το κάνει για πρώτη φορά φέτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής με τα συμβόλαια των παικτών - Αντιδράσεις με τη ρήτρα του Ατζούν

Πρεμιέρα κάνει σε λίγες μέρες (δείτε εδώ ακριβώς την ημερομηνία) το Survivor 5, με τον Ατζούν αυτή τη φορά να αλλάζει τους όρους του συμβολαίου και να τους κάνει ακόμα πιο αυστηρούς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής προκειμένου να αποφύγει τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, πλέον δεν καθιστά δυνατόν να φεύγει άνευ λόγου κανείς παίκτης, παρά μόνο με χαρτί υπογεγραμμένο από γιατρό.

Έτσι λοιπόν, από τον Άγιο Δομίνικο θα μπορεί να φύγει μόνο κάποιος που θα έχει πρόβλημα υγείας.

Οι νέοι όροι συμβολαίου του Survivor 5

Στο Survivor 5 πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Survivor που θα επιστρέψει σε λίγες εβδομάδες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με τον 5ο κύκλο. Μπορεί κανένα από τα πρόσωπα που θα μπει στο παιχνίδι να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο, όπως γνωρίζετε καλά, εγώ έχω αδυναμία στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν γινόταν να μην σας αποκαλύψω ένα από τα ονόματα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα λοιπόν, με καλή πηγή πληροφόρησης μου, βαλίτσες ετοιμάζει πρόσωπο από την οικογένεια του Σάκη Ρουβά, τον οποίο έχουμε δει στην τηλεόραση όχι μόνο μία αλλά παραπάνω φορές και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Έρχομαι στην ευχάριστη θέση να σας αποκαλύψω πως μόνο με το μαγιό του στις παραλίες της Δομινικανής Αυτοκρατορίας εκτός του κούκλου ποδοσφαιριστή που σκοπεύει να παντρευτεί, θα βλέπουμε τον... Απόστολο Ρουβά, τον αδερφό του τραγουδιστή!

Πληροφορίες μου θέλουν τον αγαπημένο σεφ να έχει έρθει σε επικοινωνία με την Acyn Media και να τα έχουν βρει στο οικονομικό κομμάτι που είναι και το πιο κύριο! Ωστόσο, πολλά μπορούν να συμβούν μέχρι να φύγουν από Ελλάδα, για αυτό και θα κρατήσω μια πισινή μήπως τελικά η συνεργασία τους λήξη απότομα!

Όπως και να έχει εγώ εδώ είμαι και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας τα βγάλω στη φόρα όλα!