Σάκης Ρουβάς: Η ατάκα στο The Voice που "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5

Έτρεχε να το μαζέψει ο Γιώργος Λιανός

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Η ατάκα στο The Voice που

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) και λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή (δείτε εδώ ποιος είναι), ο Σάκης Ρουβάς με μία ατάκα του "πρόδωσε" τη συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5.

Το όνομα του Απόστολου Ρουβά ακούγεται εδώ και καιρό για την ομάδα των Διάσημων, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πλέον η συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης είναι οριστική.

Η αποκάλυψη του Σάκη Ρουβά στο The Voice για την συμμετοχή του αδερφού του στο Survivor 5

«Λοιπόν, ακούστε ιδέα! Φεύγουμε όλοι μαζί για τον Άγιο Δομίνικο και κάνουμε όλοι μαζί παρέα το πάρτι έναρξης του Survivor! Ατζούν, με ακούς; Πάρτι έναρξης στον Άγιο Δομίνικο. Έτσι, να δω και το αδελφάκι μου», είπε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς.

Μόλις τον άκουσε ο Γιώργος Λιανός έτρεξε να το "μαζέψει", λέγοντας: «Το ‘σκασε, το ‘σκασε», με τον τραγουδιστή να απαντά: «Δεν είπα τίποτα».

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον Απόστολο Ρουβά

  • Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου του 1977 στην Κέρκυρα
  • Μαζί με το Σάκη και τον αδερφό τους Βασίλη, έχουν έναν ακόμη μικρότερο ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα τους, που λέγεται Νίκος
  • Εργάστηκε επί πολλά χρόνια ως μπάρμαν και μετρ σε μαγαζιά της Κέρκυρας, αλλά και της Αθήνας
  • Στην Αθήνα μετακόμισε πριν από περίπου 8 χρόνια
  • Λατρεύει το τρέξιμο, τις πολεμικές τέχνες (kickboxing, καράτε κλπ), το τένις, τις καταδύσεις, την πεζοπορία και τους λάτιν χορούς
  • Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μαγειρικής