Survivor 5: Χαμός στο αεροδρόμιο την ώρα που μπήκαν μέσα οι Διάσημοι - Τι συνέβη

Έγινε το έλα να δεις

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Χαμός στο αεροδρόμιο την ώρα που μπήκαν μέσα οι Διάσημοι - Τι συνέβη

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το Survivor 5 θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και η ανυπομονησία είναι μεγάλη για το... τι θα δούμε και φέτος! Το πρωί της Δευτέρας 20/12 οι Μαχητές αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ βίντεο) ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα, δηλαδή σήμερα Τρίτη 21/12 στο αεροδρόμιο βρέθηκαν οι Διάσημοι.

Κάμερες και φωτογράφοι κατέκλυσαν την αίθουσα αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κατέγραψαν τους συμμετέχοντες του φετινού Survivor. Όπως μετέφερε στο Mega Καλημέρα η Ελένη Μουστάκη, οι Διάσημοι έφτασαν στο αεροδρόμιο από νωρίς, καθώς η πτήση τους αναχωρούσε στις 18:15 προς Παρίσι.

Πίσω από μάσκες, γυαλιά και σκούφους, ξεχώρισαν από τους συμμετέχοντες ο Βαλάντης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Απόστολος Ρουβάς, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι παίκτες με την άφιξη τους στον Άγιο Δομίνικο, αναμένεται πολύ σύντομα να κατευθυνθούν προς τις παραλίες τους, καθώς το παιχνίδι ξεκινά…

Όταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκαλούσε «καραγκιοζιλίκι» το Survivor

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα που ταξιδεύουν για Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η απόφασή του να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις από τον θίασο στον οποίο ήταν.

Ωστόσο, στο παρελθόν ο ίδιος φαινόταν να ήταν εντελώς αντίθετος αφού χαρακτήριζε «καραγκιοζιλίκια» τέτοιου είδους προγράμματα. Μάλιστα, η εκπομπή «Super Κατερίνα» πρόβαλε τα ντοκουμέντα.