Survivor 5: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τις δηλώσεις των Διάσημων

Τα πρώτα τους λόγια στην κάμερα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τις δηλώσεις των Διάσημων

Για την Κυριακή (26/12) έχει προγραμματιστεί η μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 5, ενώ μάλιστα πριν λίγες ώρες ο ΣΚΑΙ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με τις δηλώσεις των παικτών από την ομάδα των Διάσημων αλλά και των Μαχητών (δείτε το εδώ).

Και οι δύο ομάδες βρίσκονται από χθες στον Άγιο Δομίνικο ενώ πλέον έχουν ανακοινωθεί επίσημα όλα τα ονόματα των φετινών συμμετοχόντων, μαζί με τα βιογραφικά τους.

Στον αέρα λοιπόν βρίσκεται πλέον και το πρώτο βίντεο, με τους Διάσημους να μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα, προκειμένου να τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερο.

Να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα των Διάσημων αποτελείται από: Βρισηίδα Ανδριώτου, Βαλάντη, Θανάση Βισκαδουράκη, Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρέντη, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, Γιωρίκα Πιλίδη, Απόστολο Ρουβά, Ελισάβετ Σπανού, Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Το πρώτο τρέιλερ με τις δηλώσεις των Διάσημων του Survivor 5

Ξεχάστε ότι ξέρατε - Ποιες ημέρες θα προβάλλεται φέτος το Survivor 5

Σε νέες βάσεις μπαίνει η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, ενόψει του μεγάλου στοιχήματος και για τις δύο πλευρές που ακούει στο όνομα «Survivor». Το κανάλι του Φαλήρου και ο Τούρκος παραγωγός γνωρίζουν ότι φέτος το τοπίο του ανταγωνισμού είναι ένα «ναρκοπέδιο» και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια να κάνουν την ανατροπή, ενώ και στις δύο πλευρές επικρατεί μεγάλη αγωνία για τη σύγκρουση με τα δυνατά χαρτιά της μυθοπλασίας.

Όπως αναφέρει η Reallife, στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αλλάξει τον έως τώρα προγραμματισμό του «Survivor» και να επιχειρήσει να βρει τον δρόμο του στο λιγότερο «ασφυκτικό» -όπως κρίνει περιβάλλον ανταγωνισμού του Σαββατοκύριακου.

Για τον λόγο αυτόν, το ριάλιτι επιβίωσης φέτος θα μεταδίδεται από το Σάββατο έως την Τετάρτη, αυξάνοντας τα επεισόδια σε πέντε την εβδομάδα. Μάλιστα, και η πρεμιέρα του «Survivor» μετακινήθηκε για να αποφύγει «μετωπικές» συγκρούσεις.

Γνωρίστε εδώ τους Μαχητές αλλά και τους Διάσημους.