Οι νέοι Σάκης και Μαριαλένα - Θέλουν να βάλουν στο Survivor 5 το αγόρι παίκτριας των Μαχητών

Ο κακός χαμός έχει να γίνει και φέτος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι νέοι Σάκης και Μαριαλένα - Θέλουν να βάλουν στο Survivor 5 το αγόρι παίκτριας των Μαχητών

Αν κάτι μας έχει μείνει έντονα από τον περσινό κύκλο του Survivor, αυτό είναι η σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι δυο τους ήταν πρώην, συναντήθηκαν μέσα στο παιχνίδι και πλέον είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν προσπαθεί να κάνει και φέτος ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αυτή τη φορά όμως δε θα βάλει πρώην αλλά νυν στο παιχνίδι.

Ποιο ζευγάρι θα μπει στο Survivor 5

Η κοπέλα είναι ήδη μέσα και όπως φαίνεται, ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να πείσει και τον σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστό μοντέλο, να πει το "ναι" και να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ το τρέιλερ με τις δηλώσεις των Μαχητών).

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να βάλει στο παιχνίδι τον σύντροφο της Πελαγίας Καζολέα, Γιώργο Καβακάκη.

Ο Γιώργος Καβακάκης είναι γνωστό μοντέλο και το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης θα φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Ποια είναι η Πελαγία Καζολέα

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Το Youweekly.gr "τρύπωσε" στο Instagram της παίκτριας των Μαχητών και σας παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες της:

Όσον αφορά τον Χρήστο Φερεντίνο, η Πελαγία... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr