Survivor 5 Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου (26/12)

Η πρώτη μάχη της σεζόν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου (26/12)

Πώς πέρασε ο καιρός από τον Ιούλιο και φτάσαμε πάλι εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας στο Youweekly.gr, και σας έχουμε και πάλι spoiler για το Survivor 5. Μαχητές και Διάσημοι ρίχνονται αύριο (26/12) για πρώτη φορά στη μάχη στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

To φετινό καστ έχει αρκετές ενδιαφέρουσες προσωπικότητας και σίγουρα όλοι έχουν μεγάλη απορία για να δουν πώς θα δέσουν όλοι αυτοί στις ομάδες.

Τα πράγματα άλλωστε φέτος αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικά. Οι μέρες προβολής παραμένουν ίδιες (δείτε εδώ κάθε πότε θα προβάλλεται), ωστόσο ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αποφασίσει να κάνει λίγο πιο πικάντικο το περιεχόμενο, αλλάζοντας τις μέρες της αποχώρησης (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Η ομάδα που κερδίζει αύριο (26/12) στο Survivor 5

Το αυριανό επεισόδιο θα είναι αναγνωριστικό, τόσο για τους παίκτες όσο και για το κοινό που πρέπει σιγά σιγά να συνηθίσει τα νέα πρόσωπα που θα βλέπει στις παραλίες Μαχητών και Διάσημων. Έτσι, δεν αποκλείεται το έπαθλο να αφορά την διαμονή των παικτών.

Survivor Spoiler 26/12

Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι μία έτοιμη στημένη καλύβα, ή υλικά για να τη στήσουν πιο εύκολα, ή ακόμα και εργαλεία που θα κάνουν τη γενικότερη διαβίωση στο νησί απλή, όπως για παράδειγμα βοήθεια για τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν για το Survivor 5, δεν είναι άλλη από τους Διάσημους. Η νίκη αυτή είναι καθοριστική καθώς δίνει και σημαντικό πλεονέκτημα στην ψυχολογία των παικτών στην αρχή του παιχνιδιού που περνάνε τις πιο κρίσιμες μέρες μακριά από τις οικογένειές τους και μακριά από τον πολιτισμό.

Επειδή ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και δε θέλουμε να σας λέμε ανακρίβειες, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι να έχουμε το οριστικό spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο στο επεισόδιο της πρεμιέρας.

***UPDATE: Είναι τελικά οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα επάθλου είναι οι Διάσημοι!