Survivor 5: Η εντυπωσιακή έναρξη με τον Γιώργο Λιανό και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών

Μαχητές και Διάσημοι είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η εντυπωσιακή έναρξη με τον Γιώργο Λιανό και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών

Ο πέμπτος κύκλος του Survivor ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Λιανός, από την έναρξη κιόλας του επεισοδίου, υποσχέθηκε πως πρόκειται να δούμε πολλές ανατροπές, αλλαγές και εκπλήξεις (δείτε εδώ και ποιες μέρες θα προβάλλονται τα επεισόδια).

«Δεν γνωρίζουν ότι αυτό το Survivor θα είναι το πιο δύσκολο από όλα τα προηγούμενα, γεμάτο ανατροπές, 24 άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο έχοντας έναν κοινό στόχο: τη νίκη.

Για τους επόμενους μήνες πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν και να συμβιώνουν κάτω από δύσκολες συνθήκες να είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους για να παραμείνουν στο παιχνίδι γιατί στο τέλος ένας μόνος θα τα καταφέρει, ένας θα κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Τα πρώτα πλάνα από τον Άγιο Δομίνικο ήταν μαγικά και λίγο μετά τις πρώτες δηλώσεις Μαχητών και Διάσημων, ο παρουσιαστής συγκέντρωσε και τους 24 παίκτες στην παραλία.

Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να ξεκινήσει το μοναδικό αυτό ταξίδι τους.

Να υπενθυμίσουμε πως στους Διάσημους είδαμε τους: Βρισηίδα Ανδριώτου, Βαλάντη, Θανάση Βισκαδουράκη, Αθηνά Ευμορφιάδη, Μυριέλλα Κουρεντή, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Γιωρίκα Πιλίδη, Απόστολο Ρουβά, Ελισάβετ Σπανού, Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Από την άλλη, οι Μαχητές είναι οι: Σοφιάννα Αβραμάκη, Πελαγία Καζολέα, Σταμάτης Καλαφατάς, Σάββας Κάλφας, Γιώργος Κατσαούνης, Κρυσταλλία Κουτσιμάνη, Σπύρος Μαρτίκας, Θανάσης Μπέλλος, Άσπα Πρεδάρη, Παρασκευή Σταματοπούλου, Γιάννης Τσολάκης, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η έναρξη του πρώτου επεισοδίου στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου (26/12)

Το επεισόδιο θα είναι αναγνωριστικό, τόσο για τους παίκτες όσο και για το κοινό που πρέπει σιγά σιγά να συνηθίσει τα νέα πρόσωπα που θα βλέπει στις παραλίες Μαχητών και Διάσημων. Έτσι, δεν αποκλείεται το έπαθλο να αφορά την διαμονή των παικτών.

Survivor Spoiler 26/12

Θα μπορούσε για παράδειγμα να είναι μία έτοιμη στημένη καλύβα, ή υλικά για να τη στήσουν πιο εύκολα, ή ακόμα και εργαλεία που θα κάνουν τη γενικότερη διαβίωση στο νησί απλή, όπως για παράδειγμα βοήθεια για τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, η ομάδα που θα αναδειχθεί νικήτρια στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν για το Survivor 5, δεν είναι άλλη από τους Διάσημους. Η νίκη αυτή είναι καθοριστική καθώς δίνει και σημαντικό πλεονέκτημα στην ψυχολογία των παικτών στην αρχή του παιχνιδιού που περνάνε τις πιο κρίσιμες μέρες μακριά από τις οικογένειές τους και μακριά από τον πολιτισμό.

Επειδή ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς και δε θέλουμε να σας λέμε ανακρίβειες, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι να έχουμε το οριστικό spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο στο επεισόδιο της πρεμιέρας.

***UPDATE: Είναι τελικά οριστικό! Η ομάδα που κερδίζει το πρώτο αγώνισμα επάθλου είναι οι Διάσημοι!