Survivor 5: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Θανάσης - Σφάδαζε από τον πόνο

Πολύ δύσκολη η πρώτη μέρα για τον Μαχητή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Θανάσης - Σφάδαζε από τον πόνο

Πάρα πολύ δύσκολη ήταν η πρώτη μέρα στο Survivor 5 για τον Θανάση Μπέλλο, τον μεγαλύτερο σε ηλικία από τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών.

Ο ίδιος μαζί με τους συμπαίκτες του προσπάθησαν να μαζέψουν μερικά ξύλα, ωστόσο τον τσίμπησε στο μάτι μια τεράστια κόκκινη σφήκα με τον ίδιο να σφαδάζει κυριολεκτικά από τον πόνο.

Οι γιατροί ήρθαν κατευθείαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, παρόλα αυτά λίγο αργότερα ο Θανάσης, ενώ ήταν καλά, ξαφνικά θόλωσαν όλα και λιποθύμησε.

Φυσικά, ο ίδιος αναγκάστηκε να μεταβεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Η επίθεση από σφήκα που δέχτηκε ο Θανάσης στο Survivor 5

Λίγα λόγια για τον Θανάση Μπέλλο του Survivor 5

Ο Survivor Θανάσης Μπέλλος είναι ο πατέρας της παρέας και η ηλικία του δεν αντικατοπτρίζει καθόλου τη φυσική του κατάσταση. Τα πολλά χρόνια εμπειρίας του ως προπονητής ποδοσφαίρου και η αγάπη του για τον αθλητισμό τον έχουν ανταμείψει με το σώμα και την αντοχή ενός εικοσάρη.

Εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος οπότε στην καλύβα των Μαχητών δεν πρέπει να φοβάται κανείς. Με τα χέρια του μπορεί να κάνει «θαύματα»! Έχει γίνει πατέρας τέσσερις φορές καθώς και παππούς και για αυτό ξέρει πώς να διαχειρίζεται τους νεότερους. Η χειρότερη στιγμή της ζωής του ήταν όταν η γυναίκα του έχασε το πρώτο τους παιδί κατά τον 7Ο μήνα της κύησης. Σε περίπτωση που κερδίσει το έπαθλο θα ενισχύσει οικονομικά τα παιδιά του.

Είναι γεννημένος το 1967, δηλαδή είναι 54 ετών.

Στο επίσημο trailer των Μαχητών (δείτε το εδώ), έριξε σοβαρές απειλές τόσο για τους αντιπάλους όσο και για τους συμπαίκτες του...

Survivor 5 - Θανάσης Μπέλλος

Survivor 5 - Θανάσης Μπέλλος ηλικία

Survivor 5 - Θανάσης Μπέλλος καταγωγή