Survivor 5 - Σταμάτης: «Υπάρχει στρατηγική στην υποψηφιότητα του Βαλάντη»

Η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Σταμάτης: «Υπάρχει στρατηγική στην υποψηφιότητα του Βαλάντη»

Λίγο μετά την νίκη των Μαχητών στο αποψινό (27/12) αγώνισμα του Survivor 5, όλοι οι παίκτες εμφανίστηκαν στο συμβούλιο του νησιού, προκειμένου να οριστεί ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση, μαζί τον Βαλάντη.

Οι περισσότεροι Μαχητές αρχικά αναφέρθηκαν στις 2 ψήφους που έδωσαν οι Διάσημοι στον Γιώργο Πηλίδη, με τους ίδιους να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους, μιας και είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Ο Σταμάτης πήρε μάλιστα τον λόγο και εκτός από αυτή τη ψήφο, αναφέρθηκε κι σε αυτή στον Βαλάντη, ο οποίος συγκέντρωσε συνολικά στο χθεσινό συμβούλιο 8 ψήφους.

Ο «Βασιλιάς της ομπρέλας» λοιπόν τόνισε πως υπάρχει στρατηγική στην υποψηφιότητά του και πως ο Βαλάντης, ακριβώς επειδή είναι πολύ αγαπητός στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια, οι παίκτες που τον ψήφισαν γνώριζαν πως οι πιθανότητες να αποχωρήσει ήταν πολύ λίγες.

Ωστόσο, οι Διάσημοι έσπευσαν να αμφισβητήσουν τους ισχυρισμούς του Σταμάτη και πρώτος πρώτος ο Βαλάντης.

Το "καρφί" του Σταμάτη για την ψήφο στον Βαλάντη στο Survivor 5

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Βαλάντης στο νησί - Τι συνέβη πριν μπει στο παιχνίδι

Από το πρώτο κιόλας βράδυ ξεκίνησαν τα ευτράπελα στο Survivor 5 και ξέρετε πως το Youweekly.gr έχει να σας πει πράματα και θάματα όπως κάθε χρόνο.

Στους αγώνες επάθλου και ασυλίας είχαμε μια νίκη για τους Διάσημους και μια για τους Μαχητές αντίστοιχα. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε οι famous του νησιού βρέθηκαν στο συμβούλιο και έριξαν στον τάκο έναν τους παίκτη, που δεν ήταν άλλος από τον Βαλάντη που ήταν ο χειρότερος αγωνιστικά.

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως... από εκείνη την στιγμή ο εφιάλτης ξεκίνησε για τον αγαπημένο τραγουδιστή. Θες λίγο οι συνθήκες του νησιού που τον φόβισαν όπως μάθαμε, θες και λίγο η ψυχολογία του που έπεσε γιατί από τους 24 παίκτες ήταν εκείνος που βγήκε πρώτος προτεινόμενος... μάτι δεν έκλεισε όλο το βράδυ...

Αξιόπιστες πηγές, επίσης, αναφέρουν πως ο Βαλάντης δεν μπήκε από την αρχή με πολύ καλή ψυχολογία στο παιχνίδι. Ο τραγουδιστής λόγω κορωνοϊού δεν είχε δουλειά γι' αυτό και δέχθηκε να πάει στο νησί... Καταλαβαίνετε πως όποιος δεν έχει δουλειά = εισόδημα, πως μπορεί να είναι καλά ψυχολογικά; Τον φοβίζει ότι θα φύγει και δεν θέλει καθόλου να φύγει τόσο γρήγορα...