Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 10-7

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε το τρίτο αγώνισμα ασυλίας

Για τον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα έπαιξαν στο αποψινό (28/12) επεισόδιο του Survivor 5 Μαχητές και Διάσημοι, οι οποίοι μπήκαν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και έτοιμοι από ποτέ.

Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια τα νίκησαν οι Μαχητές για αυτό και οι Διάσημοι ήδη από την καλύβα τόνισαν πόσο κρίσιμος είναι ο αποψινός αγώνας.

Έτσι λοιπόν, μέχρι σχεδόν το τέλος παρακολουθήσαμε για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ντέρμπι, τελικά όμως οι Διάσημοι ήταν αυτοί που νίκησαν με σκορ 10-7, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να χαρίζει τον οριστικό πόντο στην ομάδα του, επιβεβαιώντας λοιπόν με αυτόν τον τρόπο τα spoils του Youweekly!

Η νίκη των Διάσημων στο Survivor 5

Αυτός είναι ο φετινός νικητής σύμφωνα με το twitter

Δυο μέρες είναι αρκετές όπως φαίνεται για τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor 5 και ταυτόχρονα χρήστες του Twitter! Τα συμπεράσματα έχουν δημιουργηθεί και ένα είναι το όνομα που αποθεώνουν σε κάθε επεισόδιο στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιωρίκα Πιλίδη των Διάσημων. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν στο twitter πως πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη που έχουμε δει στο reality, από τη πρώτη του κιόλας εμφάνιση.

Είναι ταχύτατος, περνάει σαν σίφουνας όλα τα εμπόδια και ούτε που πανηγυρίζει όταν κερδίζει τον «γύρο» του. Όπως ήταν λογικό, μετά το εμφατικό του ντεμπούτο υπήρξε καταιγισμός σχολίων στα social media, ενώ αρκετοί στάθηκαν και στον ήπιο ως τώρα χαρακτήρα του.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στην ελεύθερη Πάλη. Μάλιστα, έχει και μια αδερφή σκέτη κούκλα (δείτε φωτογραφίες της εδώ).