Survivor 5: Μελαχρινή καλλονή και ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Οι δηλώσεις της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Μελαχρινή καλλονή και ηθοποιός - Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που έχει συγκεντρώσει πολλές θετικές αντιδράσεις, τόσο για τον τρόπο που απαντάει όσο και για τις αγωνιστικές του ικανότητες. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα για αυτόν που δεν γνωρίζαμε, όπως για παράδειγμα πως έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μελαχρινή καλλονή που είναι ηθοποιός και αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί την παράσταση «ΣΙΝΕ». Σήμερα 29/12 έκανε δηλώσεις στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

Αυτή είναι η σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είπε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

«Μου είπε ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Acun Media και εκείνος στην αρχή νόμιζε ότι είναι για κάποιον συνεργάτη του, εγώ όμως το ήξερα. Εκείνος ήταν 50-50. Ήμουν σίγουρη ότι θα φύγει. Ετοιμάσαμε μαζί τις βαλίτσες του, ήθελε πολύ να πάει».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την πρώην σύντροφο του να μπαίνει στο Survivor, η Στεφανία είπε: «Ξέρω ότι ο Λάμπρος με την πρώην σύντροφό του έχουν πολύ καλές σχέσεις. Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι ίσως μπει στο παιχνίδι».

Ποιος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα και γιος του δημοσιογράφου Δημήτρη Κωνσταντάρα διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση. Ξεκίνησε την καριέρα του στο αθλητικό ρεπορτάζ και μεταπήδησε με επιτυχία στη ψυχαγωγία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος για αρκετά χρόνια σχολίαζε ή έγραφε για το Survivor στα Μέσα όπου δούλευε και είχε τόσο παθιαστεί με το παιχνίδι επιβίωσης, που το μόνο που έλειπε από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του ήταν να το δει και εκ των έσω… ως διαγωνιζόμενος!

Οι αντίπαλοί του πρέπει να φοβούνται ότι ο Λάμπρος είναι ένας γνώστης του Survivor καθώς έχει εντρυφήσει σε αυτό αναλύοντας την στρατηγική των παλαιότερων παικτών. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό ακριβώς αναφωνούσε ο ίδιος όταν έφτιαξε βαλίτσα για την Δομινικανή Δημοκρατία.

Survivor 5 Λάμπρος Κωνσταντάρας