Survivor 5 Spoiler 29/12: Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Μαχητές ή Διάσημοι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 Spoiler 29/12: Η ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου

Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται στον αέρα μόλις 3 μέρες, ωστόσο έχουν ήδη αρχίσει οι κόντρες, τα πρώτα φλερτ και τα φαβορί για την φετινή νίκη! Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ δυναμικά, μιας και σε όλους τους αγώνους μέχρι στιγμής σημειώνεται κυριολεκτικά ντέρμπι!

Χαμός όμως έχει επικρατήσει και στα 3 συμβούλια του νησιού που έχουν πραγματοποιηθεί, με αποκορύφωμα το χθεσινό, που ο Γιώργος Κατσαούνης "σφάχτηκε" με τους Διάσημους και κυρίως την Ευρυδίκη!

Η πείνα και η εξάντληση έχει ήδη αρχίσει, ωστόσο, να χτυπάει κόκκινο για τους περισσότερους παίκτες και δεν είναι περίεργο να δούμε και σε λίγες μέρες και την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος παίκτης αποχαιρετά με την θέλησή του τον Άγιο Δομίνικο.

Πάμε όμως τώρα στα δικά μας! Απόψε 29/12, θα δούμε τόσο ένα ακόμη αγώνα επάθλου αλλά και την πρώτη αποχώρηση για φέτος! Οι υποψήφιοι είναι τρεις, Βαλάντης, Ελισάβετ και Σπύρος και το Youweekly από το πρωί κιόλας της Τετάρτης σας έχει ήδη αποκαλύψει ποιος παίκτης μαζεύει την βαλίτσα του και φεύγει για Ελλάδα!

 Survivor 5 Spoiler 29/12

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 29/12 τον αγώνα επάθλουστο Survivor

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, που πάντα πέφτουν μέσα, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να νικούν ξανά οι Μαχητές, κάτι που θα τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο το ηθικό, μιας και είχαν νικήσει και τις 2 πρώτες ασυλίες!

Ωστόσο, σας μεταφέρουμε την πληροφορία αυτή με επιφύλαξη, καθώς τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο! Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για το οριστικό spoiler!