Survivor 5 - Βαλάντης: «Δεν θέλω να είμαι άλλο πια με τους Διάσημους! Οι Μαχητές είναι πιο γνήσια παιδιά»

Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Βαλάντης: «Δεν θέλω να είμαι άλλο πια με τους Διάσημους! Οι Μαχητές είναι πιο γνήσια παιδιά»

Ο κακός χαμός σημειώθηκε στο αποψινό (29/12) επεισόδιο του Survivor 5 μεταξύ των Διάσημων και κυρίως μεταξύ του Απόστολου Ρουβά και του Βαλάντη.

Όταν οι Διάσημοι επέστρεψαν στην καλύβα τους, οι περισσότεροι ανέφεραν πως χαίρονται που οι αντίπαλοι πλέον θα έχουν να φάνε, μιας και ήταν αυτοί που νίκησαν το λάδι και το αλέυηρι. Στην δήλωση αυτή ωστόσο βρέθηκε αντίθετος ο Βαλάντης, τονίζοντας πως είναι σε ένα παιχνίδι και πως δεν πρέπει να σκέφτονται έτσι, με σχεδόν όλους τους αντιπάλους του να διαφωνούν πλήρως μαζί του.

Τελικά, ο τραγουδιστής, φανερά απογοητευμένος με την στάση τους, αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να ανήκει πια στην ομάδα των Διάσημων και πως οι Μαχητές του φαίνονται γνήσια παιδιά.

Η απογοήτευση του Βαλάντη με τους Διάσημους στο Survivor 5

Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί απόψε - Πληροφορία της τελευταίας στιγμής

Το Youweekly.gr είναι πρώτο σε όλα και κυρίως σε ότι αφορά το Survivor 5! Από το πρωί σας έχουμε δώσει την πληροφορία πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι μεγάλο φαβορί για την αποχώρηση απόψε 29/12, για την πρώτη αποχώρηση για φέτος από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Μαρτίκας στο χθεσινό επεισόδιο βγήκε μπροστά πριν καν παιχτεί ο στίβος μάχης και παρακάλεσε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν το αγώνισμα κι έτσι κι έγινε!

Βέβαια, στο συμβούλιο αποκαλύφθηκε πως πολλοί δεν τον ψήφισαν απλά επειδή τους το είπε εκείνος αλλά γιατί πολλά πράγματα που κάνει στην συμβίωση τους ενοχλούν...

Ωστόσο, η πληροφορία που λάβαμε πριν από λίγα λεπτά αναφέρει πως ο Μαρτίκας άφησε πίσω τους δυο διάσημους σε... θετικές ψήφους και το μεγάλο ντέρμπι θα παιχτεί μεταξύ Σπανού και Βαλάντη με την τραγουδίστρια να μαζεύει τελικά τα πράγματά της και να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο!