Survivor 5 spoiler 3/1: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Διάσημοι ή μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 3/1: Η ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Το αποψινό 3/1 επεισόδιο του Survivor 5 οι τηλεθεατές πέραν του ότι θα παρακολουθήσουν έναν μεγάλο καυγά μεταξύ παικτών των Διάσημων και παικτών των Μαχητών - δείτε εδώ περισσότερα - θα δουν και τον πρώτο αγώνα ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα.

Και οι δυο ομάδες, τόσο οι Μπλε όσο και οι Κόκκινοι είναι αφάγωτοι για αρκετές ημέρες. Παρά το γεγονός πως οι Μαχητές κέρδισαν το έπαθλο του φαγητού δεν πήραν φαγητό αλλά... σύνεργα ψαρέματος που δεν είχαν μέσα ούτε καν μια πετονιά. Άρα, όλοι πάνω κάτω έχουν εξαντληθεί το ίδιο.

Το αποψινό αγώνισμα ασυλίας θέλει πολύ αντοχή, πολύ δύναμη... γενικά όλα στο πολύ, ένα πολύ που δεν έχουν να δώσουν οι παίκτες αφού φέτος όντως είναι το πιο δύσκολο Survivor ever από άποψη τροφής.

Διάσημοι ή μαχητές σήμερα 3/1 στο Survivor;

Οι διάσημοι είναι μείον ένας καθώς την προηγούμενη εβδομάδα έχασα την Ελισάβετ Σπανού - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις. Αυτό μαζί με το ότι είναι κουρασμένοι, αφάγωτοι και γενικά δεν έχουν καθόλου καλό κλίμα στην παραλία φαίνεται πως θα τους... κοστίσει απόψε καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr θα χάσουν για ακόμα μια φορά. Αυτό γνωρίζουμε τουλάχιστον, αυτό σας μεταφέρουμε γιατί ξέρετε πως με τα spoils... γίνεται χαμός τον τελευταίο καιρό...

Οι Μαχητές θα πάρουν την πρώτη ασυλία, λοιπόν, και οι διάσημοι θα αναγκαστούν να βγάλουν για ακόμα μια φορά έναν συμπαίκτη τους στον τάκο. Το ποιος θα είναι αυτός; Το ξέρουμε επίσης...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils