Survivor 5: "Κατέρρευσε" στον στίβο μάχης η Μυριέλλα Κουρεντή - «Μου κόπηκε η ανάσα»

«Δεν νιώθω τα χέρια μου, ήμουν φουλ αδύναμη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Το survivor 5 από τα πρώτα κιόλας επεισόδια έχει αποδείξει πως είναι για άλλη μια χρονιά το παιχνίδι των ανατροπών καθώς οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές. Πιο συγκεκριμένα, όπως είδαμε και στο χθεσινό επεισόδιο ο Βαλάντης λόγω της πίεσης δεν άντεξε και κατέρρευσε.

Μάλιστα, κάτι αντίστοιχο συνέβη πριν από λίγο και με την Μυριέλλα Κουρεντή η οποία την ώρα που βρισκόταν στον στίβο μάχης καθώς αγωνιζόταν για την ομάδα των Διασήμων, την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι η ίδια άρχισε να μην αισθάνεται καλά καθώς ένιωσε πως της κόπηκε η ανάσα.

Βέβαια, στο πλευρό της έτρεξε απευθείας ο Γιώργος Κατσαούνης αλλά και οι συμπαίκτες της προκειμένου να την βοηθήσουν καθώς κατάλαβαν ότι κάτι σοβαρό συνέβη.

Η δυσκολία της Μυριέλλας στο Survivor 5

Η ατάκα της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη πίσω από τις κάμερες - Γι' αυτό εξοργίστηκε η ομάδα της

Μπορεί στον έξω κόσμο να διατηρεί σχέση (δείτε τον σύντροφό της εδώ), αλλά στο Survivor, στον μακρινό Άγιο Δομίνικο συζητιέται πως έχει έρθει κοντά με παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν γίνει τα κεντρικά πρόσωπα στα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι.

Οι Διάσημοι αναφέρουν συνεχώς πως υπάρχει μια περίεργη σχέση ανάμεσά τους αλλά η ηθοποιός το αρνείται κατηγορηματικά. Στις δηλώσεις που παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού στην εκπομπή love it μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός λέγοντας πως δεν την πείραξε αυτή η... παραπάνω σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο αυτοί παίκτες αλλά μια συγκεκριμένη ατάκα που είπε η Μυριέλλα για όλο αυτό.

"Εντάξει μπορεί με αυτά τα παιδιά αργότερα που οι ομάδες θα ενωθούν να βρεθούμε στην ίδια ομάδα." , ανέφερε η τραγουδίστρια πως είπε η ηθοποιός κάποια στιγμής στην καλύβα και συνέχισε λέγοντας "Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι, έχω ακούσει όμως μέσα στην ομάδα του ότι υπάρχει μια αλληλεπίδραση μεταξύ τους."