Survivor 5 trailer 4/1: Σφαγή στην παραλία των Διάσημων - Σοκαριστικό το σημερινό επεισόδιο

Ο Βαλάντης έχει βάλει "φωτιά" στην ομάδα του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 4/1: Σφαγή στην παραλία των Διάσημων - Σοκαριστικό το σημερινό επεισόδιο

Στο χθεσινό 3/1 επεισόδιο του Survivor πρωταγωνιστής ήταν ο Βαλάντης που... σπέρνει την διχόνοια τόσο στην ομάδα του όσο και σε αυτή των Μαχητών. Απόψε 4/1, θα βρεθεί πάλι ως κεντρικό θέμα συζήτησης ο τραγουδιστής κι αυτή την φορά θα δεχτεί τα καρφιά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Η παραλία των Διάσημων έχει μετατραπεί σε... στίβο μάχης. Οι παίκτες τρώγονται μεταξύ τους κι έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούνται οι πρώτες κλίκες που σίγουρα στην πορεία του παιχνιδιού θα τις δούμε να αλλάζουν.

Πέρα από όλα αυτά, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Στον πρώτο τη νίκη πήραν οι Μαχητές, από την ομάδα των Διάσημων την ατομική ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και ο Βαλάντης βγήκε στον τάκο με 8 ψήφους.

Απόψε... ποιοι θα πάρουν τη νίκη; Το γνωρίζουμε ήδη! Ποιος θα είναι υποψήφιος; Κι αυτό το γνωρίζουμε! Τι άλλο να κάνουμε; Σπαθιά να καταπιούμε;

Τι θα δούμε στο αποψινό 4/1 επεισόδιο Survivor

Αποκλειστικό: Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor λόγω προβλήματος υγείας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του YouWeekly.gr ο Βαλάντης φέρεται να έχει ήδη αποχωρήσει από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας.

Μάλιστα, επειδή πέρυσι είδαμε πολλές αποχωρήσεις οι οποίες έγιναν οικειοθελώς, φέτος ο Ατζούν στην ρήτρα των συμβολαίων έβαλε ότι οι παίκτες μπορούν να φύγουν μόνο εάν έχουν πρόβλημα υγείας και πάρουν χαρτί από τον γιατρό. Για αυτόν και μόνο τον λόγο ο Βαλάντης μπόρεσε να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο! Η υγεία του δεν είναι στα καλύτερά της και θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια!