Survivor 5 spoiler 5/1: Φεύγει οικειοθελώς αντί να φύγει από την ψηφοφορία; Ανατροπή την αποψινή αποχώρηση

Σούσουρο στον Άγιο Δομίνικο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 5/1: Φεύγει οικειοθελώς αντί να φύγει από την ψηφοφορία; Ανατροπή την αποψινή αποχώρηση

Ένα μπέρδεμα επικρατεί με την αποψινή 5/1 αποχώρηση στο Survivor 5. Το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από νωρίς ποια ομάδα θα κερδίσει τον στίβο μάχης και θα απολαύσει το έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ), και τώρα ήρθε η ώρα να σας μεταφέρει όλα όσα γνωρίζει για το ποιος θα μαζέψει τελικά την βαλίτσα του και θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Θρίλερ με την αποψινή 5/1 αποχώρηση στο Survivor

Αρχικά, υποψήφιοι προς αποχώρηση - όπως σας είχαμε πει άλλωστε - αυτή την εβδομάδα είναι ο Βαλάντης και η Μυριέλλα από την ψηφοφορία της ομάδας και η Ευρυδίκη από τον Γιάννη που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Σύμφωνα με την διαδικτυακή ψηφοφορία του Youweekly.gr (πάρτε μέρος εδώ δωρεάν) ο παίκτης που θέλει το κοινό να αποχωρήσει φαίνεται πως είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Όπως μαθαίνουμε άλλωστε εμείς από την πηγή μας, η Μυριέλλα έχει κερδίσει την εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, άρα το μεγάλο ντέρμπι θα παιχτεί ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Βαλάντη που έχουν πολύ μικρή διαφορά στους ψήφους μέχρι στιγμής.

Από την άλλη, όμως, αφήνουμε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και οικειοθελής αποχώρηση! Εδώ και μέρες σας έχουμε αποκαλύψει ότι ο Βαλάντης έχει ήδη αποχωρήσει από το νησί λόγω προβλήματος υγείας... Οπότε ενδέχεται να το δούμε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Στο παρελθόν βέβαια, όταν υπήρχε οικειοθελής αποχώρηση βλέπαμε να φεύγει μαζί και ο παίκτης που ψηφίστηκε από το κοινό... Αν παραμείνει ίδιος ο κανόνας το βράδυ, λοιπόν, μπορεί να δούμε δυο αποχωρήσεις... Μια του Βαλάντη και μια της Ευρυδίκης...

Συντονιστείτε, για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε πρώτοι όπως πάντα από το Youweekly.gr!

UPDATE! (14:00)

Ο Βαλάντης δεν αποχωρεί οικειοθελώς, τουλάχιστον όχι ακόμα...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils