Survivor 5: Χαμός στο Twitter μετά τον καβγά Βαλάντη και Κωνσταντάρα - «Έναν Αλέξη που θέλει ο...»

Τα επικά tweets

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Χαμός στο Twitter μετά τον καβγά Βαλάντη και Κωνσταντάρα - «Έναν Αλέξη που θέλει ο...»

Χαμός σημειώθηκε στο χθεσινό 4/1 επεισόδιο του Survivor 5, αφού οι εντάσεις καλά κρατούν στην παραλία των Διασήμων μετά από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού, όπου είδαμε τον Βαλάντη να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ανάμεσα στα γεγονότα που απασχόλησαν πολύ το twitter ήταν και ο τσακωμός του τραγουδιστή με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με αφορμή την Μυριέλλα Κουρεντή που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο τσακωμός Βαλάντη - Κωνσταντάρα στο Survivor 5

Αυτή τη φορά λοιπόν ο Βαλάντης αποφάσισε να έρθει σε κόντρα με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν».

«Αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

Από την άλλη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τοποθετήθηκε και ανέφερε: «Βρε τι λες; Τι λες; Τι λες; Είσαι καλά; Πήγαινε κάνε μια βόλτα! Τι λες; Μου είπες ότι σου έκανα επίθεση; Δεν σου έκανα παρά ανέφερα τις επιθέσεις που έκανς στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους!

Δεν μείωσε έναν άνθρωπο λέγοντας «ποια είσαι εσύ Μυριέλλα»; Δεν είπες χθες «σε γράφω στα αρχ@ι@ μου»; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα»

Τα tweets για Βαλάντη και Κωνσταντάρα

Οι χρήστες του twitter φάνηκαν να ταυτίζονται με τα λεγόμενα του Λάμπρου Κωνσταντάρα και να στήνουν στον τοίχο τον Βαλάντη, αφού η αντίδραση του είναι υπερβολική και άσχημη. Μάλιστα, στα σχόλιά τους επικαλέστηκαν ακόμα και τον Αλέξη Παππά, αλλά και τον αείμνηστο ηθοποιό Λάμπρο Κωνσταντάρα, παππού του δημοσιογράφου.

Χαμός στο Twitter μετά τον καβγά Βαλάντη και Κωνσταντάρα

Χαμός στο Twitter με το Survivor 5

Χαμός στο Twitter με το Survivor 5 και τον Βαλάντη