Survivor 5 - αποκλειστικό: Θα αντικαταστήσει τον Χατζηγεωργίου - Μπαίνει τις επόμενες ημέρες ο...

Αφήνει πίσω την κοπέλα του

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - αποκλειστικό: Θα αντικαταστήσει τον Χατζηγεωργίου - Μπαίνει τις επόμενες ημέρες ο...

Η δεύτερη εβδομάδα του Survivor που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5/1 έφερε τα πάνω κάτω! Εκεί που περιμέναμε όλοι να δούμε ποιος θα είναι ο δεύτερος παίκτης που θα αποχωρήσει από την ομάδα των Διάσημων μεταξύ των Ευρυδική Παπαδοπούλου, Βαλάντη και Μυριέλας ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε οικειοθελώς πως... έφυγε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου (δείτε εδώ το βίντεο).

Ούτε που χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Απλά έφυγε. Μικρό το κακό βέβαια και για την ομάδα, αφού αγωνιστικά δεν ήταν τόσο δυνατός, αλλά και για τον Ατζούν αφού... έχει ήδη προβλέψει πως θα καλύψει το κενό του.

Μπαίνει στο Survivor ο...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην επόμενη ημέρα θα δούμε να προστίθεται στην ομάδα των Διάσημων ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης... Σας το είχαμε πει άλλωστε, παλιότερα, πως έκανε και "προπονήσεις" για να μάθει να ψαρεύει... προετοιμασμένος όσο δεν πάει..

Survivor 5 Σοιλέδης

Δεν θα είναι, βέβαια, η μόνη προσθήκη που θα δούμε... έρχονται κι άλλες...

Μπαίνουν 3 παίκτες από παλιότερα Survivor - Τα ονόματά τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρόσωπα που ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες και έχουν πάρει το «πράσινο φως» για να βρεθούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Ήταν αρχές του Δεκέμβρη όταν ο προνοητικός, Τούρκος παραγωγός ήρθε στην Αθήνα και τους συνάντησε για να ταχτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες για να είναι όλα έτοιμα ώστε να ταξιδέψουν και να βοηθήσουν στην πλοκή του παιχνιδιού.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε πως ένας ακόμη παίκτης έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ωστόσο, από την μεριά του το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται. Μένει τώρα να δούμε πότε θα δοθεί εντολή από τον Ατζούν να μπουν οι νέοι παίκτες.