Survivor 5: Σίγουρο - Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας (12/1)

Αναλυτικά τα ονόματα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Σίγουρο -  Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της επόμενης εβδομάδας (12/1)

Όταν λέμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι της ανατροπής το εννοούμε! Η δεύτερη εβδομάδα του ριάλιτι ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 5/1 με μια μεγάλη έκπληξη, την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Με την κίνηση αυτή, Βαλάντης, Ευρυδική Παπαδοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή, που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση κατάφεραν να την βγάλουν λάδι, όχι όμως για πολύ.

υποψήφιοι Survivor

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο εν λόγω επεισόδιο, τα τρία αυτά πρόσωπα θα είναι υποψήφια και την επόμενη εβδομάδα, αφού ο κόσμος έχει ψηφίσει ήδη γι΄ αυτούς, απλά θα προστεθούν ακόμα τρία ή και περισσότερα πρόσωπα από τους δυο νέους αγώνες ασυλίας της εβδομάδας που έρχεται. Οι τηλεθεατές θα πρέπει να δώσουν την ψήφο τους μόνο στους νέους προτεινόμενους προς αποχώρηση...

Άρα, το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι οι παραπάνω τρεις υποψήφιοι αλλά γνωρίζετε πολύ καλά πως το Youweekly.gr θα επανέλθει εκ νέου, σύντομα, με spoil τόσο για τα υπόλοιπα ονόματα, όσο και για τις ομάδες που πρόκειται να κερδίσουν τις επερχόμενες ασυλίες... Stay tuned.

Νέα ημέρα προβολής για το Survivor 5

Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης, το Survivor, είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος.

“Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Όλα αυτά σε συνδυασμό τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών γι' αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αποφάσισε από εδώ και πέρα το ριάλιτι να προβάλλεται από Σάββατο έως και Τετάρτη ενώ μέχρι πρότινος το παρακολουθούσαμε από Κυριακή μέχρι Τετάρτη.

Αυτό το Σάββατο, λοιπόν, 8/1, μην κανονίσετε τίποτα. Το βράδυ στις 21:00 στον ΣΚΑΙ έχει Survivor!