Survivor 5 - Σπανού για Μυριέλλα: «Είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν κάποια σχέση»

Οι αιχμηρές δηλώσεις της μετά το φιλί της με τον Κατσαούνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Σπανού για Μυριέλλα: «Είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν κάποια σχέση»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τρέιλερ του αποψινού (9/1) επεισοδίου του Survivor, στο οποίο η Μυριέλλα και ο Κατσαούνης ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί.

Την εν λόγω σκηνή σχολίασε μεταξύ άλλων και η Ελισάβετ Σπανού, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Γκουντ, το μεσημέρι της Κυριακής.

«Τι να πω κι εγώ που όλα τα περίμενα, μα έγιναν αλλιώς. Κατ’ αρχάς νομίζω ότι ήταν στο προηγούμενο συμβούλιο που έλεγε κατηγορηματικά πως δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Ήταν πλατωνικό. Βγήκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου προχθές να πει για την σχέση της έξω. Ήξερα ότι έχει σχέση και ότι βγάζουν και δίσκο και τραγούδια μαζί.

Είχε στο μυαλό της μια αγωνία να μην της χρεώσουν και κάποια σχέση γιατί θα βγει από το παιχνίδι κι έχει να βγάλει τον δίσκο με την σύντροφό της. Πάει ο δίσκος. Μπορεί να ερωτεύτηκε παιδιά κι αυτό είναι respect αλλά ας βγει να το πει στην ομάδα της με όλο αυτόν τον χαμό που έχει προκληθεί», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Το σχόλιο της Σπανού για το φιλί Μυριέλλας - Κατσαούνη στο Survivor 5

Χείμαρρος η Ελισάβετ Σπανού - Η αποκάλυψη που έκανε για την Μυριέλλα Κουρεντή

Μπορεί να βρίσκεται εδώ και μέρες εκτός Survivor, ωστόσο η Ελισάβετ Σπανού αναφέρεται συνεχώς στο παιχνίδι και μάλιστα αποκάλυψε τόσο τον παίκτη που θα ήθελε για νικητή όσο και τις σχέσεις της με την Μυριέλλα.

Η τραγουδίστρια συγκεκριμένα πραγματοποιήσε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και απάντησε μερικές ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της.

Για την Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε: «Eίναι καλό παιδί απλά εγώ μάλλον δεν ταιριάζω μαζί της».

Για τον λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι είπε: «Mπήκα στο Survivor για να ζήσω αυτή την εμπειρία. ίσως και να ήμουν η μόνη που δεν είχα σκεφτεί να το αξιοποιήσω κάπως συγκεκριμένα μετά».

Όσο για τους νικητές, θα ήθελε να το σηκώσει ή ο Γιωρίκας ή η Αθηνά.

Survivor 5 Ελισάβετ Σπανού ανάρτηση για παίκτες

Survivor 5 Ελισάβετ Σπανού ανάρτηση