Survivor 5: «Ερωτοτροπούσαν μέσα στη πισίνα» - «Σκοτώθηκαν» οι Διάσημοι για Κατσαούνη και Μυριέλλα

Με αφορμή τα φιλιά που αντάλλαξαν μετά το τέλος του αγώνα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:  «Ερωτοτροπούσαν μέσα στη πισίνα» - «Σκοτώθηκαν» οι Διάσημοι για Κατσαούνη και Μυριέλλα

Μια σειρά από αντιδράσεις έχουν προκαλέσει η Μυριέλλα με τον Κατσαούνη, με αφορμή τα φιλιά που αντάλλαξαν μετά την λήξη του αποψινού (9/1) αγώνα ασυλίας στο Survivor 5.

Διάσημοι και Μαχητές πήγαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν οι πρώτοι έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση, μιας και εκείνοι ηττήθηκαν, ωστόσο στο επίκεντρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά το φλερτ των δυο παικτών.

Την αρχή έκανε η Αθηνά, η οποία κέρδισε και την ατομική ασυλία, και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν μπορεί να αντεχτεί μια συμπαίκτρια της «ερωτοτροπεί» στην πισίνα.

«Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα κι η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα… Είδαμε πολύ καλά τι συνέβη μετά. Να προσπαθεί μία ομάδα και να θέλει να δει τι θα συμβεί και κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε.

Από αυτό το συμβάν καταλαβαίνουμε ότι οι νίκες είναι ατομικές… Πραγματικά σήμερα άδειασα και θα ήθελα να πάρουν θέση όλοι. Φοβάμαι να μην είμαι εγώ αυτή που θα εκθέσει τα συγκεκριμένα άτομα. Ξέρουν βέβαια ότι υπάρχουν κάμερες και εκτιθέμεθα. Σήμερα είδα μπροστά στα μάτια μου την Μυριέλλα και τον Γιώργο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται κι όχι φιλικά. Να βλέπω δύο ανθρώπους να ερωτοτροπούν μέσα στην πισίνα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν είναι μέσα στις δικές μου αρχές», είπε φανερά ενοχλημένη η Αθηνα.

Στα λεγόμενα αυτά συμφώνησε τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Βαλάντης, ενώ αντίθετοι υπήρξαν ο Απόστολος αλλά και η Ναυσικά, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Θα πάρουμε αντίστροφα τα πράγματα; Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι το 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ. Δεν καταλαβαίνω στα δικά σας ο…α μπαίνει ή θα μπει μελλοντικά;»

Φυσικά, στο άκουσμα όλων αυτών, η Μυριέλλα έγινε έξαλλη και τόνισε πως απλώς θέλουν για το παραμικρό να την ρίχνουν όλες τις ευθύνες.

Ο τσακωμός των Διάσημων για τα φιλιά Κατσαούνη - Μυριέλλα στο Survivor 5