Survivor 5: «Είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι...» - Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας

Τι γνώμη έχουν οι γονείς του Γιώργου Κατσαούνη για το ειδύλλιο με την Μυριέλλα Κουρεντή;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι...» - Οι νέες αποκαλύψεις για την σχέση Κατσαούνη - Μυριέλλας

Στο χθεσινοβραδινό (09/01) επεισόδιο του «Survivor 5» ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε για τα συναισθήματα που τρέφει για την Μυριέλλα Κουρεντή, ενώ, μάλιστα, τους είδαμε να ανταλλάσσουν τα πρώτα τους φιλιά μπροστά στην κάμερα. O καλός φίλος του Γιώργου Κατσαούνη, Βασίλης, μίλησε ζωντανά το μεσημέρι της Δευτέρας (10/01) στο «Love it» και στην Ιωάννα Μαλέσκου και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο φλερτ του κολλητού του.

Ο φίλος του Γιώργου Κατσαούνη έκανε λόγο για αμοιβαία έλξη και αποκάλυψε αν συζήτησε με τους γονείς του κολλητού του για το ειδύλλιο.

Ποια είναι η γνώμη των γονιών του Γιώργου Κατσούνη για το φλερτ του με την Μυριέλλα Κουρεντή

Ο Βασίλης είπε: «Εγώ πιστεύω πως αυτό δεν άρχισε μέσα στο παιχνίδι. Διότι και οι Μαχητές και οι Διάσημοι είχαν γνωριστεί πριν αρχίσει το παιχνίδι. Στην προετοιμασία. Πριν πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο για 2-3 μέρες έμενα στον Άγιο Δομίνικο».

Και συνέχισε λέγοντας για τους γονείς του αγρότη: «Έχουμε κάποιες επαφές. Σίγουρα οι γονείς του είναι χαρούμενοι. Καταλαβαίνετε. Ο Γιώργος δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός και αυτό δεν είναι ένα έργο στην τηλεόραση. Ο Γιώργος είναι αληθινός. Είναι ο πραγματικός του εαυτός. Τον βλέπουν οι γονείς και οι συγγενείς του. Όλη η πόλη. Δε θα έκανε κάτι που δεν αισθάνεται. Δε μπορώ να εκφραστώ εκ μέρους των γονέων. Όταν ένας γονέας βλέπει το παιδί του τόσο χαρούμενο, πιστεύω είναι χαρούμενος και αυτός. Σίγουρα δε μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον».

Οι δηλώσεις του Κατσαούνη για την Μυριέλλα στο Survivor 5

Ο 27χρονος αγρότης του παιχνιδιού από την αρχή είχε δηλώσει το ενδιαφέρον του για εκείνη, ωστόσο η ηθοποιός επέμενε πως οι σχέσεις τους είναι φιλικές, καθώς έχει σχέση.

Ο Γιώργος, μάλιστα, μετά τα φιλιά τους και κατά την επιστροφή τους στην παραλία, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως έχει πολλά συναισθήματα για εκείνη και πως θα επιχειρήσει ξανά να την φιλήσει.