Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μυριέλλα Κουρεντή για τον σύντροφό της - «Θέλω να τον αγκαλιάσω»

«Δεν ξεχνάω τις υποσχέσεις μας»

Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα η Μυριέλλα Κουρεντή για τον σύντροφό της - «Θέλω να τον αγκαλιάσω»
Survivor 10.01.2022 21:50
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την επίμαχη σκηνή με το φιλί της με τον Γιώργο Κατσαούνη, η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε μπροστά στις κάμερες στο σημερινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 5 για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, ο σύντροφός της θα βλέπει διάφορα από έξω και εκείνη δε θέλει σε καμία περίπτωση να ξεχάσει όλα όσα του είχε πει και όλες τις υποσχέσεις που είχαν δώσει μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Μυριέλλα ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη καθώς αυτές τις μέρες ο σύντροφός της είχε και τη γιορτή του.

Τα κλάματα της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5 για τον Γιάννη Λυγνό

«Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη...» - Οι νέες δηλώσεις του συντρόφου της Κουρεντή

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, μετά τα φιλιά της ηθοποιού με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5. Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και όσα βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης, με πρωταγωνιστές την αγαπημένη του και τον αγρότη.

«Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν.

Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», κατέληξε ο Γιάννης Λυγνός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Survivor 5: Έφυγαν σήμερα για Άγιο Δομίνικο Άρης Σοϊλέδης και...

Share