Survivor 5: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θανάσης Μπέλλος - Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του

Χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Θανάσης Μπέλλος - Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του

Ένα απρόοπτο συνέβη στο σημερινό επεισόδιο (10/1) του Survivor 5 στην ομάδα των Μαχητών καθώς ο Θανάσης Μπέλλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Μπορεί οι Μαχητές να είχαν μερικές διαφωνίες στην παραλία ωστόσο μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Ο Θανάσης Μπέλλος ωστόσο έπεσε στη μάχη και με οδηγίες των γιατρών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν όλα καλά με το κεφάλι του.

O τραυματισμός του Θανάση Μπέλλου στο Survivor 5

Η γνωριμία του Θανάση Μπέλλου με τον Γιώργο Λιανό

Ακόμα μια είδηση που έκανε γνωστή η Σούλα Γκλάμορους μέσα από τα instastories της. Ο Γιώργος Λιανός είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του Survivor! Οι ατάκες του και το χιούμορ του δίνουν άλλον αέρα στο ριάλιτι επιβίωσης και όπως είναι φυσικό, μιας και ανήκει στην ελληνική showbiz, με πολλούς διάσημους γνωρίζετε... Αυτό που δεν ήξερε κανείς, όμως, είναι πως στην ομάδα των Μαχητών φέτος έχει έναν... παλιό γνώριμο.

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι φέτος φρόντισε το cast των νέων παικτών να αποτελείται από ενδιαφέροντες προσωπικότητες και παίκτες διαφόρων ηλικιών. Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Θανάση Μπέλλο σε παιχνίδι στην τηλεόραση καθώς είχε λάβει μέρος σε ακόμη μια παραγωγή τoυ Ατζούν. Όπως είδαμε στα stories της Σούλας Γκλάμορους ο παίκτης των Μαχητών είχε βρεθεί στο «My Man Can».

Ένα παιχνίδι όπου τα ζευγάρια περνούν από διάφορα tasks και δείχνουν τις ικανότητες τους. Ένα παιχνίδι γεμάτο με αθλητικές δραστηριότητες και δοκιμασίες που απαιτούν οξυδέρκεια και ευελιξία. Οι γυναίκες στοιχηματίζουν και τζογάρουν ποντάροντας πάνω στις ικανότητες των αντρών τους, τους εμψυχώνουν συνεχώς και περιμένουν να δουν αν αυτοί θα τις δικαιώσουν. Οι άντρες καλούνται να διαγωνιστούν μεταξύ τους σε αθλητικά παιγνίδια, ασκήσεις γνώσεων και μια σειρά από δοκιμασίες που απαιτούν θάρρος και ευφυΐα.

Όπως όλοι θυμούνται σε αυτό το παιχνίδι παρουσιαστής ήταν ο Γιώργος Λιανός...

Survivor 5 άγνωστη σχέση λιανού μπέλλου