Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Τα πάνω κάτω στην ομάδα των Μαχητών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Την ήττα γνώρισαν οι Μαχητές στο σημερινό (10/1) αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας στο Survivor 5 και έτσι όλη η ομάδα, αναγκάστηκε να πάει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να παίξει για την ατομική ασυλία.

Από τη μεριά των Διάσημων, την ατομική ασυλία την έχει κερδίσει η Αθηνά η οποία απόψε θα έχει την ευκαιρία να διαλέξει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είπε και χθες, η νίκη αυτή στην ατομική ασυλία είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα της (δείτε εδώ ποιον θα δώσει ως υποψήφιο).

Ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία στο Survivor 5

Στην ομάδα των Μαχητών λοιπόν, την ατομική ασυλία κέρδισε ο Σπύρος Μαρτίκας o οποίος βέβαια δύσκολα θα ψηφιζόταν από την ομάδα του ούτως ή άλλως και ο λόγος είναι ότι την προηγούμενη φορά που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου κατάφερε να παραμείνει και να διώξει από τον διαγωνισμό μία διάσημη τραγουδίστρια, την Ελισάβετ Σπανού.

O τραυματισμός του Θανάση Μπέλλου στο Survivor 5

Ένα απρόοπτο συνέβη στο σημερινό επεισόδιο (10/1) του Survivor 5 στην ομάδα των Μαχητών καθώς ο Θανάσης Μπέλλος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος για τη δεύτερη ασυλία και αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Μπορεί οι Μαχητές να είχαν μερικές διαφωνίες στην παραλία ωστόσο μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη. Ο Θανάσης Μπέλλος ωστόσο έπεσε στη μάχη και με οδηγίες των γιατρών οδηγήθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν όλα καλά με το κεφάλι του.