Survivor 5: Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρουβά και Παπαδοπούλου - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Στα μαχαίρια οι Διάσημοι ακόμα και μετά τη νίκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Θερμό επεισόδιο ανάμεσα σε Ρουβά και Παπαδοπούλου - «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια»

Τι κι αν οι Διάσημοι ήταν αυτοί που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία στο σημερινό (10/1) επεισόδιο του Survivor 5, οι εντάσεις δεν έλειψαν για ακόμα μία φορά από την ομάδα τους. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για το φαγητό, με τον Απόστολο Ρουβά και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να αρπάζονται στο συμβούλιο.

Όλα άρχιαν στην παραλία όταν οι παίκτες των Διάσημων έδιναν τις παραγγελίες τους στον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος αξιοποιώντας την ιδιότητά του ως μάγειρας, έχει αναλάβει το κομμάτι του φαγητού στην καλύβα.

Ο Απόστολος όμως ενοχλήθηκε με τα αιτήματα των συμπαικτών του, παράτησε τη μαγειρική και τόνισε πως το Survivor δεν είναι εστιατόριο να παραγγέλνει ο καθένας ό, τι θέλει. Η στάση του ενόχλησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την παρέα της και η ένταση αυτή μεταφέρθηκε στο συμβούλιο.

O καυγάς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Απόστολο Ρουβά στο Survivor 5

Survivor 5: Έφυγαν σήμερα για Άγιο Δομίνικο Άρης Σοϊλέδης και...

Τρίτη εβδομάδα στον αέρα το Survivor 5 και σημειώθηκε ήδη η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση που.. πρέπει κάπως να καλυφθεί! Ο Άρης Σοϊλέδης όπως καιρό τώρα σας έχει αναφέρει το youweekly.gr αναχώρησε για τον Άγιο Δομίνικο αλλά... δεν ήταν μόνος.

Όπως σας μεταφέραμε εχθές 9/1, στο πλευρό του ταξιδεύει αυτή την στιγμή και η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor 4, που δεν είναι άλλη από την Κάτια Ταραμπάνκο.

Μιας και δεν τα κατάφερε στην παρουσίαση είπε να προσπαθήσει ξανά στην.. επιβίωση.