Survivor 5 spoiler 11/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Ποιοι θα πάρουν την χαρά σήμερα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 11/1: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο επικοινωνίας

Απόψε 11/1 το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor 5 θα παρακολουθήσουμε τους Μαχητές και τους Διάσημους να δίνουν μια ακόμη μάχη αλλά αυτή την φορά για το πιο πολύτιμο έπαθλο του ριάλιτι, που δεν είναι άλλο από αυτό της επικοινωνίας.

Οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες και ο ψυχολογικός πόλεμος που δέχονται - ο καθένας για τους δικούς του λόγους - από τους συμπαίκτες τους φαίνονται και βιώνονται σε ακόμα πιο υπερβολικό βαθμό όταν δεν έχουν κάποιο γνώριμό τους πρόσωπο να μιλήσουν, έναν φίλο ή έναν συγγενή, γι' αυτό και το έπαθλο αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Η στήριξη από τους δικούς τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη και τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να συνεχίσουν.

Η παραγωγή το γνωρίζει πολύ καλά αυτό γι' αυτό και σήμερα που οι παίκτες θα αγωνιστούν για την επικοινωνία τους έβαλαν το πιο δύσκολο στίβο μάχης όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω...

Οι παίκτες πρέπει να βάλουν συμπαίκτες τους μέσα σε ένα βαρέλι και να τους κυλήσουν στα εμπόδια ώστε να φτάσουν από την μια πλευρά της πίστας στην άλλη... Δύσκολο πολύ, αλλά οι δυο ομάδες θα δώσουν το είναι τους ολόκληρο για να καταφέρουν να κερδίσουν.

Διάσημοι ή Μαχητές οι αποψινοί 11/1 Survivors;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το αποψινό αγώνισμα είναι οι διάσημοι. Δεύτερη νίκη στην σειρά, τι έγινε; Θα πάρουν δύναμη. Κάποιοι το χρειάζονται πολύ για να ηρεμήσουν λιγάκι.

Να υπενθυμίσουμε πως την Τετάρτη έχουμε και αποχώρηση, και το Youweekly.gr σας έχει δώσει ήδη τις πρώτες πληροφορίες για το ποιος παίκτης θα μαζέψει τα πράγματά του από τον Άγιο Δομίνικο (Δείτε εδώ το spoil).

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils