Survivor 5 spoiler 11/1: Ποια ομάδα κερδίζει το Sports Game

Οριστικό spoiler

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 11/1: Ποια ομάδα κερδίζει το Sports Game

Οι Διάσημοι κέρδισαν στο σημερινό (11/1) αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor 5, ωστόσο πλέον το παιχνίδι είναι γεμάτο εκπλήξεις μιας και οι δύο ομάδες παίζουν ακόμα ένα αγώνισμα, ένα Sports Game σε μορφή μπάσκετ και το Youweekly.gr έχει και πάλι το spoiler.

Τα συγκεκριμένα αγωνίσματα μπαίνουν "σφήνα" στην κανονική ροή των παιχνιδιών και δίνουν ένα μπουστ στους διαγωνιζόμενους με το φαγητό, το οποίο στη συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού είναι πολύ σημαντικό.

Οι συνθήκες στις οποίες επιβιώνουν οι συμμετέχοντες και ο ψυχολογικός πόλεμος που δέχονται - ο καθένας για τους δικούς του λόγους - από τους συμπαίκτες τους φαίνονται και βιώνονται σε ακόμα πιο υπερβολικό βαθμό όταν δεν έχουν κάποιο γνώριμό τους πρόσωπο να μιλήσουν, έναν φίλο ή έναν συγγενή, γι' αυτό και το έπαθλο αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Η στήριξη από τους δικούς τους ανθρώπους τους δίνει δύναμη και τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση για να καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να συνεχίσουν.

Η ομάδα που κερδίσει το Sports Game στο Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, οι οποίες είναι πάντα έγκυρες, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη νίκη στο παιχνίδι και μαζί της το έπαθλο φαγητού, δε θα είναι άλλη από τους Διάσημους, οι οποίοι δείχνουν πως έχουν αποκτήσει ένα πολύ καλό σερί και πως η ψυχολογία τους έχει ανέβει σημαντικά.