«Του είπα όμως όταν γυρίσεις να...» - Η αντίδραση της Τσολάκη στην απόφαση του Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor

«Ότι βάζει στο μυαλό του θέλει να το καταφέρνει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Του είπα όμως όταν γυρίσεις να...» - Η αντίδραση της Τσολάκη στην απόφαση του Κωνσταντάρα να πάει στο Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1) η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αντίδραση που είχε, όταν ο συνεργάτης της, Λάμπρος Κωνσταντάρας, της ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει στο φετινό Survivor (δείτε εδώ αν είναι αυτός που θα αποχωρήσει ή όχι αυτήν την εβδομάδα).

Η αντίδραση της Τσολάκη στην απόφαση του Κωνσταντάρα να συμμετέχει στο Survivor 5

"Ήξερα ότι θα φύγει ο Λάμπρος και θα πάει στο survivor και ήμουν μαζί του σε αυτή του την απόφαση. Εκτίμησα αρχικά το γεγονός ότι μου το είπε από την στιγμή που του έγινε η πρόταση, αυτό μου φάνηκε πολύ έντιμο. Τον Λάμπρο τον θεωρώ φίλο μου, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια.

Όταν μ είπε γι’ αυτή την πρόταση σκέφτηκα αφού θες να το κάνεις ζήστο, κάντο και είμαι εδώ αλλά όταν γυρίσεις να είσαι εδώ. Ήμουνα πολύ μαζί του σε αυτό. Ο Λάμπρος ότι βάζει στο μυαλό του θέλει να το καταφέρνει, είναι στρατηγικός, δίκαιος και μέχρι στιγμής πιστεύω έχει κερδίσει της γνώμες του κόσμου. Κρατάει ο Λάμπρος ακόμα" ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.

Ξεσπά η σύντροφος του Κωνσταντάρα: «Νιώθω παράπονο που χτυπάει το τηλέφωνο μου μόνο για τον Λάμπρο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Στεφανία Γκουρνέλου. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε για τον αγαπημένο της σύντροφο, Λάμπρο Κωνσταντάρα ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Survivor 5.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό της μιας και μίλησε και για την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση στην οποία συμμετέχει εκφράζοντας το παράπονο της

«Νιώθω άβολα και νιώθω ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα.

Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο. Έχω συμμετάσχει σε πάρα πολλές δουλειές, δεν θα τις αραδιάσω τώρα, αλλά έχω αυτό το παράπονο ότι τόσα χρόνια δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο μου από έναν τηλεοπτικό, τουλάχιστον, δημοσιογράφο».

«Δυο μήνες τώρα που συμβαίνει αυτό είναι και λόγω της αντικατάστασης στην παράσταση και λόγω του Λάμπρου. Θέλω να κρατάω πολύ χαμηλούς τόνους και νομίζω ότι το έχω δείξει».