Survivor 5: Κατάξανθη με μαύρα φρύδια - Αγνώριστη πριν 4 χρόνια η Μυριέλλα Κουρεντή

Καμία σχέση με το τώρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Κατάξανθη με μαύρα φρύδια - Αγνώριστη πριν 4 χρόνια η Μυριέλλα Κουρεντή

Μια από τις πρωταγωνίστριες του φετινού Survivor είναι αναντίρρητα η Μυριέλλα Κουρεντή, τόσο για τις έντονες λογομαχίες που έχει συνεχώς με τους συμπαίκτες της, όσο και για το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη, παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε σχέση.

Ωστόσο, οι περισσότεροι γνωρίζαμε την Μυριέλλα πολύ πριν το ριάλιτι επιβίωσης, μιας και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές σειρές, ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις.

Μάλιστα, πριν 3-4 χρόνια, η όμορφη ηθοποιός είχε αποφασίσει να κάνει μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της, αποχωρίζοντας συγκεκριμένα τα σκούρα καστανά μαλλιά της.

Όπως είδαμε σε φωτογραφίες που έχει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μυριέλλα είχε γίνει ξανθιά, ωστόσο είχε κρατήσει τα σκούρα φρύδια της.

Όταν η Μυριέλλα Κουρεντή ήταν ξανθιά

Ποιος Κατσαούνης; Δείτε τον κούκλο Σερραίο εκδότη που διατηρούσε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβρη

Η Μυριέλλα Κουρεντή τον Ιούνιο του 2020 γνώρισε τον έρωτα στις Σέρρες! Η σχέση αυτή κράτησε μέχρι και τον Σεπτέμβρη αλλά δυστυχώς η απόσταση τους χώρισε!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μυριέλλα διατηρούσε δεσμό με τον John, με τον οποίο όμως και χώρισε πριν από το καλοκαίρι. Εκείνος έφυγε στο εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό και στην συνέχεια έμεινε για αρκετούς μήνες σε ένα νησί.

Η ηθοποιός βρέθηκε στις Σέρρες το καλοκαίρι για μια θεατρική παράσταση κι έτσι όπως ερωτεύτηκε το μέρος ερωτεύτηκε και τον εκδότη - δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Αφού η σχέση τους έφτασε στο τέλος της τέλη Σεπτεμβρίου η Μυριέλλα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του John.