Survivor 5 - Μυριέλλα: «Με έχει μπερδέψει ο Κατσαούνης»

Μετά τις κατηγορίες των γυναικών από την ομάδα του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - Μυριέλλα: «Με έχει μπερδέψει ο Κατσαούνης»

Αρκετά ενοχλημένη με τα όλα όσα ακούγονται για τον Γιώργο Κατσαούνη είναι η Μυριέλλα, όπως χαρακτηριστικά είπε στο αποψινό (12/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την νίκη των Μαχητών, και οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους, με την ηθοποιό να μιλά στις κάμερες και να δηλώνει πως δεν ξέρει τι να πιστέψει για τον ίδιο, μιας και δεν βρίσκεται στην παραλία των Μαχητών.

Ωστόσο, από το όσο γνωρίζει εκείνη τον Γιώργο, θεωρεί πως οι κατηγορίες των γυναικών από την ομάδα του δεν είναι βάσιμες, ωστόσο ό,τι κι να ισχύει, εξακολουθεί να μην της αρέσει να ακούει άσχημα πράγματα για εκείνον.

«Ο Γιωρίκας κι ο Γιώργος ήρθαν σε τρομερή ρήξη. Το έχουμε ξαναδεί μεταξύ τους. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα για κι από τον Γιώργο, που δεν μου άρεσαν. Δεν μπορώ να είμαι στην άλλη καλύβα και να ξέρω τι γίνεται με τον Γιώργο και τι συμπεριφορά βγάζει στους συμπαίκτες του. Δεν μου άρεσε που άκουσα ότι πολλά κορίτσια έχουν παράπονα από τον Γιώργο. Δεν μου άρεσε που άκουσα τον Γιωρίκα να λέει ότι τον έβρισε χυδαία.Γενικά είμαι λίγο μπερδεμένη όσον αφορά αυτό το κομμάτι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη

Ποιος Κατσαούνης; Δείτε τον κούκλο Σερραίο εκδότη που διατηρούσε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβρη

Η Μυριέλλα Κουρεντή τον Ιούνιο του 2020 γνώρισε τον έρωτα στις Σέρρες! Η σχέση αυτή κράτησε μέχρι και τον Σεπτέμβρη αλλά δυστυχώς η απόσταση τους χώρισε!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μυριέλλα διατηρούσε δεσμό με τον John, με τον οποίο όμως και χώρισε πριν από το καλοκαίρι. Εκείνος έφυγε στο εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό και στην συνέχεια έμεινε για αρκετούς μήνες σε ένα νησί.

Η ηθοποιός βρέθηκε στις Σέρρες το καλοκαίρι για μια θεατρική παράσταση κι έτσι όπως ερωτεύτηκε το μέρος ερωτεύτηκε και τον εκδότη - δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Αφού η σχέση τους έφτασε στο τέλος της τέλη Σεπτεμβρίου η Μυριέλλα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του John.