Survivor 5: Αυτή είναι η γυναίκα του Θανάση Μπέλλου - Καστανή με ωραίο χαμόγελο

Είχαν πάει μαζί σε τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η γυναίκα του Θανάση Μπέλλου - Καστανή με ωραίο χαμόγελο

Ο Θανάσης Μπέλλος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που έχει ξεχωρίσει και σχολιαστεί έντονα. Το γεγονός ότι είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά πέταξε για Άγιο Δομίνικο και μπήκε στους στίβους μάχης έκανε τρομερή εντύπωση ειδικά στους φανατικούς τουιτεράδες - δείτε πως πάει και αγωνιστικά.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Μπέλλος έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, αφού έχει παίξει σε τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ και μάλιστα μαζί με την γυναίκα του.

Ο Θανάσης και η σύζυγος του Μαρίνα ήταν ένα από τα ζευγάρια που κάθισε στο πλατό του My man can - Άρα γνώριζε τον Γιώργο Λιανό - και πέρασε από διάφορες δοκιμασίες οι οποίες αφορούσαν τη σχέση τους.

Η σύζυγος του παίκτη του Survivor φαίνεται να είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα και θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ήρεμη προσωπικότητα.

Δείτε στοπ βίντεο την γυναίκα του Θανάση Μπέλλου από το Survivor 5

Λίγα λόγια για τον Θανάση Μπέλλο

Ο Θανάσης Μπέλλος που βρίσκεται φέτος στη ομάδα των Μαχητών στο Survivor, είναι προπονητής ποδοσφαίρου και ηλεκτρολόγος. Συγκεκριμένα ο 54χρονος εργάζεται 33 χρόνια ως ηλεκτρολόγος. Έχει τέσσερα παιδιά και είναι παππούς.

Ο Θανάσης Μπέλλος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης του ριάλιτι και έχει μπει αποφασισμένος στο παιχνίδι επιβίωσης. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος έχει δηλώσει πως έχει έφεση στις χειρωνακτικές εργασίες κι έχει συγκινήσει ήδη το κοινό με την προσωπική του ιστορία. Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη του αγάπη και τα τελευταία χρόνια προπονεί και ερασιτεχνικές ομάδες.