Άλλον περίμενε, άλλος πήγε - Ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή που έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο

Παιχνιδάκι του Ατζούν ή απλή σύμπτωση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλον περίμενε, άλλος πήγε - Ο πρώην της Μυριέλλας Κουρεντή που έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο

Κι εκεί που ο Ατζούν παρακαλούσε τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννη Λυγνό, να μπει στο Survivor - τάζοντάς του πολλά λεφτά μάλιστα - πρώην σχέση της ηθοποιού έγινε γνωστό πως βρίσκεται ήδη στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου Ιουνίου, όταν η Μυριέλλα Κουρεντή είχε βρεθεί στις Σέρρες λόγω μιας παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε. Το διάστημα εκείνο είχε χωρίσει ήδη με τον Γιάννη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι όπου συζούσαν και είχε πάει στο εξωτερικό. Εκεί γνώρισε τον δημοσιογράφο και εκδότη που την γοήτευσε. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, με τον οποίο δημιουργήθηκε μια σχέση, η οποία κράτησε μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη 13/1 ο δημοσιογράφος του Πρωινού, Γρηγόρης Μπάκας, μετά από επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, η σχέση τους έληξε λόγω της χιλιομετρικής απόστασης.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής πετάει ήδη για τον Άγιο Δομίνικο, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στο Survivor ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού.

Βέβαια, η πραγματικότητα είναι πως το ταξίδι αυτό το είχε κανονισμένο εδώ και καιρό για να περάσει όμορφες στιγμές με την παρέα του.

«Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη...» - Ο σύντροφος της Μυριέλλας δηλώνει...

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε ο Γιάννης Λυγνός, ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, μετά τα φιλιά της ηθοποιού με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor 5. Ο ίδιος μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και όσα βλέπουμε στο ριάλιτι επιβίωσης, με πρωταγωνιστές την αγαπημένη του και τον αγρότη.

«Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν.

Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», κατέληξε ο Γιάννης Λυγνός.