Έβαλε 10 κιλά η Κάτια Ταραμπάνκο - Με νέο κορμί για να αντέξει στο Survivor 5

Η νέα της εικόνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβαλε 10 κιλά η Κάτια Ταραμπάνκο - Με νέο κορμί για να αντέξει στο Survivor 5

Μπορεί ένα αυτοάνοσο (δείτε εδώ τι ακριβώς) να ήταν η αιτία που την προηγούμενη χρονιά η Κάτια Ταραμπάνκο έμεινε εκτός Survivor παρά το γεγονός πως ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη, αλλά... φέτος λέει να δοκιμάσει ξανά την τύχη της, πιο αποφασισμένη και πιο προετοιμασμένη.

Όπως σας είπαμε πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε το συμβόλαιό της με τον Ατζούν και τις επόμενες ημέρες θα την δούμε στον Άγιο Δομίνικο. Αυτή την φορά έχει προνοήσει... Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια έχει φροντίσει να πάρει μέχρι στιγμής περίπου 7-8 κιλά, ενώ μέχρι να μπει στο ριάλιτι στόχος της είναι να είναι plus 10 κιλά!

Όλα αυτά, προκειμένου να μην αποδυναμωθεί ξανά από την έλλειψη τροφής, καθώς λόγω επαγγέλματος, αναγκάζεται να μην έχει ίχνος περιττού κιλού.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που ανάρτησε στα insta stories της δεν αφήνει το νέο της σώμα να φανεί, φορώντας φαρδιά φούτερ και φόρμες. Ωστόσο, το γεγονός πως είχε ξεκινήσει την προσπάθεια να βάλει βάρος είναι αντιληπτό από φωτογραφία που ανάρτησε 10 μέρες πριν.

Οι αναρτήσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

 Κάτια Ταραμπάνκο

 Κάτια Ταραμπάνκο Survivor

Στο Survivor θα προστεθεί και ο Άρης Σοϊλέδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μέσα στην επόμενη ημέρα θα δούμε να προστίθεται στην ομάδα των Διάσημων ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης... Σας το είχαμε πει άλλωστε, παλιότερα, πως έκανε και "προπονήσεις" για να μάθει να ψαρεύει... προετοιμασμένος όσο δεν πάει..

Survivor 5 Σοιλέδης

Δεν θα είναι, βέβαια, η μόνη προσθήκη που θα δούμε... έρχονται κι άλλες...