Survivor 5: Οργισμένος ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Έπρεπε να έχει φύγει...»

Το ξέσπασμά του στον αέρα του Super Κατερίνα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Οργισμένος ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον Βαλάντη - «Έπρεπε να έχει φύγει...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα που είπε ο Βαλάντης στην κόρη του στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το σοκ της όταν έμαθε τι ακριβώς είπε ο τραγουδιστής στη συμπαίκτριά του, ενώ ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου τόνισε πως ο Βαλάντης θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από το παιχνίδι προ πολλού.

Οι δηλώσεις του πατέρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το σχόλιο του Βαλάντη

«Ήταν επόμενο να στεναχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Από την αρχή φάνηκε ότι ο Βαλάντης είναι μία διχασμένη προσωπικότητα. Κακώς τον κράτησαν, έπρεπε να είχε φύγει προ πολλού. Αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Δεν επικοινώνησα με την Ευρυδίκη, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ευρυδίκης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βέβαια ξέσπασε και εξήγησε πως είναι απαράδεκτο να μην μπορούν οι παίκτες να έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ειδικά όταν βρίσκονται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η απαίτηση της Παπαδοπούλου στην παραγωγή μετά την φράση του Βαλάντη για την υγεία της

Χαμός επικρατεί από χθες 16/1, όταν στο επεισόδιο του Survivor 5 και συγκεκριμένα στο συμβούλιο του νησιού ο Βαλάντης είπε μια απαράδεκτη φράση στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχετικά με την υγεία της. Σήμερα 17/1 στο Πρωινό έγινε γνωστή η απαίτηση της επιχειρηματία μετά το γεγονός.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι η ίδια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ζήτησε από την παραγωγή του survivor να κοπεί στο μοντάζ. «Η ίδια η Ευρυδίκη ζήτησε να κοπεί στο μοντάζ. Η παραγωγή σεβόμενη την επιθυμία της Ευρυδίκης να μην ειπωθεί στον αέρα η χυδαία φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη μία φράση για την υγεία της, κόπηκε στο μοντάζ…» είπε χαρακτηριστικά.