Survivor 5: Οργισμένοι οι Μαχητές με τον Βαλάντη - «Είναι ανεγκέφαλος! Απαράδεκτος»

Ξέσπασαν άγρια μετά τα όσα είπε για την Ευρυδίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Οργισμένοι οι Μαχητές με τον Βαλάντη - «Είναι ανεγκέφαλος! Απαράδεκτος»

Πρωταγωνιστής των εντάσεων και των καυγάδων είναι για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος, μετά τα όσα είπε στην Ευρυδίκη στο προηγούμενο συμβούλιο του Survivor, κατάφερε να στρέψει εναντίον του μέχρι και τους Μαχητές.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους και λίγο πριν κοιμηθούν, θέλησαν να τοποθετηθούν στα όλα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του νησιού.

Έτσι λοιπόν οι Μαχητές δεν δίστασαν να "αδειάσουν" κανονικότατα τον Βαλάντη, τόσο για το σχόλιο του προς την Ευρυδίκη, όσο και στην πρόταση που της είχε κάνει στην αρχή, να προσποιηθούν δηλαδή πως είναι ζευγάρι.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι χαρακτηρισμοί "ανεγκέφαλος" και "απαράδεκτος".

Τα σχόλια των Μαχητών για τον Βαλάντη στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του πατέρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για το σχόλιο του Βαλάντη

Δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (17/1) ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, ο οποίος μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει την ατάκα που είπε ο Βαλάντης στην κόρη του στο χθεσινό (16/1) επεισόδιο του Survivor 5.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το σοκ της όταν έμαθε τι ακριβώς είπε ο τραγουδιστής στη συμπαίκτριά του, ενώ ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου τόνισε πως ο Βαλάντης θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από το παιχνίδι προ πολλού.

«Ήταν επόμενο να στεναχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Από την αρχή φάνηκε ότι ο Βαλάντης είναι μία διχασμένη προσωπικότητα. Κακώς τον κράτησαν, έπρεπε να είχε φύγει προ πολλού. Αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Δεν επικοινώνησα με την Ευρυδίκη, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα», είπε μεταξύ άλλων ο πατέρας της Ευρυδίκης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βέβαια ξέσπασε και εξήγησε πως είναι απαράδεκτο να μην μπορούν οι παίκτες να έχουν καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ειδικά όταν βρίσκονται σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.