Σε σχέση με παίκτρια του Survivor 5 ο Χρήστος Δάντης - Την περνάει 33 χρόνια

Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση με παίκτρια του Survivor 5 ο Χρήστος Δάντης - Την περνάει 33 χρόνια

Σε κλάματα ξέσπασε στο αποψινό (18/1) επεισόδιο του Survivor 5 η Ασημίνα, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας, με την ίδια να εξομολογείται πως της λείπει πολύ η σχέση της.

Η παίκτρια των Μαχητών που είναι ένα από τα φετινά φαβορί δεν είχε αποκαλύψει μέχρι σήμερα στο παιχνίδι πως έχει σύντροφο, ωστόσο η εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” έχει βγάλει στην φόρα ήδη το όνομά του.

Ο λόγος για τον Χρήστο Δάντη, με την οποία φημολογείται πως είναι μαζί από το καλοκαίρι. Μπορεί να έχουν 33 χρόνια διαφορά, μιας και η Ασημίνα είναι 22 ετών ενώ ο τραγουδιστής 55, ωστόσο δεν φαίνεται να τους πτοεί.

Τα κλάματα της Ασημίνας για τον Δάντη στο Survivor 5 και η αποκάλυψη για την σχέση τους

To "καυτό" instagram account της Ασημίνας

Γεννημένη το 1999 στην Αθήνα, είναι ποδοσφαιρίστρια της Α’ Εθνικής καθώς και πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα. Φεύγει για τον Άγιο Δομίνικο γιατί της αρέσει να φτάνει τον εαυτό της στα όρια του.

Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Υποφέρει όταν χάνει και παρά το νεαρό της ηλικίας της πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Αποκαλεί τον εαυτό της «Bob ο Μάστορας» γιατί πιάνουν τα χέρια της και θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα της στο χτίσιμο της καλύβας!